DOLAR 32,3434 0.19%
EURO 35,1109 -0.22%
ALTIN 2.238,01-0,23
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zamanı Kovalayanlar’ın Yeni Konuğu Bilardo Oyuncusu Semih Saygıner Oldu

Zamanı Kovalayanlar’ın Yeni Konuğu Bilardo Oyuncusu Semih Saygıner Oldu

ABONE OL
Aralık 12, 2022 20:32
Zamanı Kovalayanlar’ın Yeni Konuğu Bilardo Oyuncusu Semih Saygıner Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat&Saat’in “Zamanı Kovalayanlar” belgeselinin yeni bölümünde Türkiye ve dünyada sayısız şampiyonluğa imza atan bilardo oyuncusu Semih Saygıner konuk oluyor.

 

Saat sektörünün Türkiye’deki güçlü markalarından Saat&Saat’in zamanın değerini bilen isimleri konuk ettiği Zamanı Kovalayanlar belgeselinin beşinci bölümü yayına girdi. Zamanı Kovalayanlar’ın yeni bölümünde Türkiye’ye bilardoyu sevdiren, Dünya Şampiyonluğu’nu getiren bilardo oyuncusu Semih Saygıner yer aldı. “Zaman tembellere beklemez, sadece çok çalışanlar zamana yarışabilir” diyen Saygıner, belgeselde bilardoyla nasıl tanıştığını, bilardo ve zaman ilişkini, kendisi için unutulmaz olan şampiyonluk maçını anlattı. 

 

Saygıner, zamana dair şunları söyledi: “Zaman doğru kullanıldığı zaman, insan eğer doğru hamleler yapıyorsa kendini ileri götürebilir. Zamanı doğru kullanmazsanız huzurlu, mutlu, başarılı olma ihtimaliniz çok zor.”  Belgeselde 1992’de Berlin Dünya Şampiyonası’nda Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonu Raymond Ceulemans'ı 3-0 yendiği maçı da anlatan Saygıner,  “Bir insanın limitlerini zorlayan tek şey kendisindir. İşte o zorlayıştır, seni bir yere getiren. Kendini zorlamazsan potansiyelini asla keşfedemezsin” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi