DOLAR 32,3377 0.17%
EURO 35,1671 -0.1%
ALTIN 2.241,51-0,08
BITCOIN 2076065-5,75%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Tek Piyano Dört El ile sona erdi

22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Tek Piyano Dört El ile sona erdi

ABONE OL
Aralık 12, 2022 20:32
22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Tek Piyano Dört El ile sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, dünyaca ünlü piyanistlerimiz Ufuk&Bahar Dördüncü’nün tek piyano dört el programı ile sona erdi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Uluslararası Piyano Festivali’nin son gününde sahne alan Ufuk&Bahar Dördüncü Fransız empresyonistlerinin eserlerinden oluşan konserlerinde dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Dünyaca ünlü ikili konser öncesi, festivale ev sahipliği yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ve tüm festival ekibine teşekkür etti.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sanat etkinliklerinden olan 22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, altı konserde binlerce sanatseveri ağırladı. 3 Aralık’ta Almanya’nın en iyi performans sanatçıları olan Stephan Weh ve Marcel Dorn’dan oluşan Pianotainment’ın dört el piyano gösterisi ile başlayan festivalde,  

 

Pianotainment, Robert Lakatos, Tanini Trio, Evrim Turan, Diego Valdivia ve Ufuk&Bahar Dördüncü gibi yerli ve yabancı birbirinden ünlü isimler konser verdi.

 
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi