DOLAR 32,3364 0.17%
EURO 35,1719 -0.06%
ALTIN 2.241,33-0,08
BITCOIN 2068930-6,33%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivas’ta İbrahim Sadri İle Şiir Dünyasının Kapılarını Aralandı

Sivas’ta İbrahim Sadri İle Şiir Dünyasının Kapılarını Aralandı

ABONE OL
Kasım 26, 2021 10:10
Sivas’ta İbrahim Sadri İle Şiir Dünyasının Kapılarını Aralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivas Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği programlarına bir yenisini daha ekledi. Mehmet Ercan’la Sultanşehir Akşamları şiir gecesinin konuğu ise ünlü şair, televizyoncu ve yazar İbrahim Sadri oldu.

 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde sahne alan İbrahim Sadri en sevilen şiirlerini ve şarkılarını dinleyicileriyle buluşturdu. Şiirin yanı sıra muhabbetin de bol olduğu konserde İbrahim Sadri, şiirleriyle izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

 

Programa Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve eşi İlkay Bilgin, Başkan Yardımcıları, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Sivas Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca, Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Salonu dolduran Sivaslılara teşekkür eden Sadri, “Sultanşehir’de, emin şehirde bulunmaktan çok mutluyum. Bizleri sizlerle buluşturan Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e de teşekkür etmek istiyorum. Şiire, edebiyata, sanata ilgi duyulması bizleri çok mutlu ediyor. Kendi şiirlerimizi ve üstatların şiirlerini bugün seslendirmeye çalışacağız ve bir kez daha sizlerle anlamaya çalışacağız. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” dedi.

 

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise; İbrahim Sadri’yi Sivas’ta ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bizlere unutulmaz bir akşam yaşattınız. Programımıza katılım sağlayan izleyicilerimizle birlikte şiir dünyasının kapıları bir kez daha araladık. Gecemize anlam katan sizlere ve orkestra arkadaşlarımıza, emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Sultanşehir Akşamları programlarımız devam edecek. Hemşehrilerimiz, gençlerimiz kimi isterse bizler onların isteklerini yerine getireceğiz.” dedi.

 

Program sonunda Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ünlü şaire plaket ve Sivas el sanatları ürünlerinin yer aldığı hediyeyi takdim etti.

 

Programın bir sonraki konuğu 17 Aralık 2021 Cuma günü Bahadır Yenişehirlioğlu olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi