DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050849-2,12%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hayatı Güzelleştirenler: Kahve & Kitap & Kamp

Hayatı Güzelleştirenler: Kahve & Kitap & Kamp

ABONE OL
Ocak 18, 2024 14:43
Hayatı Güzelleştirenler: Kahve & Kitap & Kamp
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayatı Güzelleştirenler: Kahve & Kitap & Kamp

Gözlerinizi kapatıp huzur dolu bir an hayal ettiğinizde kitap, kahve kokusu ve doğa geliyorsa aklınıza siz de bir kültür meraklısı olabilirsiniz. Gerçekten de bu üçlü, muhteşemdir. Örneğin kamp yapmak, doğada vakit geçirmek için ideal bir tatil türü. Aynı zamanda doğa severler için keyifli bir vakit geçirmek mümkün olur. Doğa koşullarında konaklamayı rahat ve pratik bir hale getirmeyi ve konforlu bir şekilde alan oluşturmayı hedefler. Tatil yerlerinde konaklamak yerine kamp yaparak doğada vakit geçirmeniz mümkün olur. Kamp yaparken pratik şekilde zaman geçirmek için hafif ve rahat ürünler tercih edebilirsiniz. Doğru seçilmiş ürünler ile doğada kaliteli bir vakit geçirebilirsiniz. Kampa başlamak için öncelikle temel kamp ekipmanları edinmelisiniz. Kamp sırasında kahve ve kitap uyumlu bir ikili olarak yer alır. O anları ölümsüz kılmak için kahve ve kitabın keyfini çıkarabilirsiniz.

Kitap, kamp ve doğa tutkunlarına özel üç ürün seçtik ve vu ürünleri tercih ederken dikkat edilmesi gerekenleri listeledik. İşte detaylar.

Kitaplık Seçimi Kitaplık Ölçüleri

Kitaplıkların ölçüleri tamamen kişilerin kullanım amacına göre değişkenlik gösterir. Mevcut olan kitap ve dergilerinizin sayısına göre kitaplık ebatlarını belirlemenizde yardımcı olur. Bu bilgileri edinmek için aşağıdaki maddeleri inceleyebilirsiniz.

  • Rafların kullanıma bağlı olarak esneme yapmaması ve çirkin görünüme sahip olmaması için uzunluk ölçüleri en fazla 1 metre olması gerekir.
  • İstediğiniz durumlarda boydan boya kitaplık rafları da satın alabilirsiniz.

 

Kahve Keyfi ve Bütçenizi Koruyan Kahve Makineleri

Hem günlük hayatımızda, hem de iş hayatımızda bolca tükettiğimiz kahve çeşitleri, birbirinden lezzetli aromalarıyla bize keyif verir, enerjimizi yükseltir. Kahve pişirmeyi hızlı ve kolay hale getiren kahve makineleri ise ofisimizde özel ve ayrıcalıklı bir konuma sahip olur. Kahve pişirmeyi çok kolay hale getiren bu makineler, aynı zamanda da espresso, kapsül kahve, türk kahvesi ve cappuccinoya kadar farklı kahve seçeneklerini bir arada sunmuş olur. Hem kullanım kolaylıkları, hem hızlı, hem de farklı seçenekleri bir arada sunmalarından dolayı kahve makineleri günümüzde temel ofis ihtiyaçları arasında yer almayı başarır. Sıcak içecek yapma aletleri tercih ederken bütçenize uygun olana sahip olabilirsiniz. Modelin size uygun olup olmadığının özelliklerine bakarak rahat bir şekilde anlamanız mümkündür. Kahve makinaları farklı modellerde birçok özellik barındırır. Kahveyi pişirmek için fazla zaman harcamak üzere bu alanda geliştirilmiş teknolojiden yararlanabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun olan kahve makinesini seçerek kahve keyfini artırabilirsiniz.  Türk kahve makinesi incelemesi yaparak model hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Kampta Kahve Keyfi İçin Doğru Termos

Tatillerde otellerde konaklamak yerine kamp yaparak doğada vakit geçirmeniz mümkündür. Kamp yaparken pratik şekilde zaman geçirmek için hafif ve portatif ürünler tercih edilmesi gerekir. Termoslar, çay, kahve gibi içecekleri uzun süre sıcak tutabilmek için kamp yapma alanlarında avantajlıdır. Aynı zamanda yürüyüşlerde termoslar ile keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. Yaz aylarında buz gibi lezzetli içecekler ile ferahlamanıza destek olur. Termosların çift duvarlı bir kabı bulunur. Bu arasındaki duvar sayesinde hava, üretim sırasında vakum oluşturur. Vakum ısının dışarıya transfer edilmesini engeller. Bu sayede içeceğiniz ilk koyduğunuz ısıda rahatlıkla kalır. Kaliteli bir termos kullanarak saatler sonra bile içeceğinizin veya çorbanızın sıcak, portakal suyunun soğuk bir şekilde kalmasını sağlar. Çelik termosların sıcak tutma süresi plastik olanlara göre daha fazla olur. Bu termoslar arasında birçok marka yer alır. Bu markalar arasında Stanley bulunur. Stanley termos 1.3 modeli en çok tercih edilen modeller arasında yer alır.  Stanley Adventure Vacuum Bottle 1.3 lt termos tasarımı ile dikkat çekici. Kişisel zevklerinize göre farklı tasarım ve ebatlarda seçimler yapabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi