DOLAR 32,3696 0.15%
EURO 34,9711 -0.31%
ALTIN 2.323,790,20
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dilovası’nda Yağmursuyu Altyapı Çalışmaları : Genel Müdür ve Başkan Bir Araya Geldi
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • Dilovası’nda Yağmursuyu Altyapı Çalışmaları : Genel Müdür ve Başkan Bir Araya Geldi

Dilovası’nda Yağmursuyu Altyapı Çalışmaları : Genel Müdür ve Başkan Bir Araya Geldi

ABONE OL
Ağustos 19, 2022 13:40
Dilovası’nda Yağmursuyu Altyapı Çalışmaları : Genel Müdür ve Başkan Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dilovası ilçesinin yüzey sularından kaynaklanan altyapı problemlerini gidermek için yatırımlar gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, ilçeye bağlı Mimar Sinan Mahallesi İstiklal ve Mimar Sinan Caddelerinin yağmursuyu altyapı hatlarının imalatını tamamladı, Bilal-i Habeşi Caddesi’nde ise çalışmalara başladı. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile bir araya gelerek ilçede devam eden yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

“Altyapıda sıfır problem” hizmet mottosu ve içme suyunda kayıp kaçakların dünya standartlarına indirilmesi ile küresel ısınma ve iklim değişikliğine karşı Kocaeli genelinde yatırımlar gerçekleştiriliyor. 2022 yılı yatırım programı kapsamında ilçe ilçe yatırımların imalatlarını sürdüren KBB İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçe merkezinin topoğrafyasından dolayı ani yağışlarda oluşan su birikintilerine son vermek için başladığı projenin çalışmalarını sürdürüyor.

Mimar Sinan Mahallesi’ne bağlı İstiklal ve Mimar Sinan Caddelerinde yağmursuyu altyapı çalışmaları program çerçevesinde tamamlandı. İSU Genel Müdürlüğü, çalışma kapsamında Bilal-i Habeşi Caddesinin yağmursuyu altyapısına kavuşturmak için çalışmalara başladı. Yüzey suların toplanması ve uzaklaştırılması için 600 mm çapında betonarme borular kullanılarak imalat yapılıyor. Altyapı hattı çalışmaları tamamlanan caddelerin kazı alanlarının çökme sürecinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından üstyapı yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Öte yandan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Dilovası ilçesinde devam eden yatırımlar konusunda Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile bir araya geldi. İlçede yapılan yatırımların Dilovası Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde sürdüğünü ifade eden Genel Müdür Ali Sağlık, “Dilovası ilçemizde önemli yatırımlar gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İlçe merkezindeki iki ana caddenin yağmursuyu altyapı hatlarını tamamladık ve yeni bir cadde için çalışmalara başladık. İlçemizde devam eden yatırımlar için Belediye Başkanımız Hamza Şayir ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. “dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi