DOLAR 32,3463 0.2%
EURO 35,1468 -0.12%
ALTIN 2.240,95-0,10
BITCOIN 2043277-6,10%
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yarımada Belediyeler Birliği kaldığı yerden Oran’la devam edecek

Yarımada Belediyeler Birliği kaldığı yerden Oran’la devam edecek

ABONE OL
Aralık 12, 2022 20:30
Yarımada Belediyeler Birliği kaldığı yerden Oran’la devam edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’deki 9 ilçenin bağlı olduğu, yaklaşık 550 bin nüfusa sahip Yarımada Belediyeler Birliği Başkanlığına Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran seçildi. Oran devraldığı bu görevi onurla yürüteceğini söyledi.

 

Karaburun, Çeşme, Seferihisar, Urla, Selçuk ile Güzelbahçe, Balçova, Narlıdere ve Menderes ilçelerini kapsayan Yarımada Belediyeler Birliği seçimleri gerçekleştirildi. Urla Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen seçimlerde sandıktan çıkan isim Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran oldu. 

 

Oran, “Yarımadamız için en iyi şekilde çalışacağım”

9 ilçenin bağlı olduğu, 550 bin nüfuslu Yarımada Belediyeler Birliği’ne Başkan olarak seçilmekten büyük onur duyduğunu belirten Çeşme Belediye Başkanı Oran, “Dünyanın gözbebeği, Ege’nin incisi Yarımadamız için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in önderliğinde, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışacağız. Kültürü, turizmi, sanatı, doğası ve daha birçok eşsiz güzellikleri bulunan, turizm destinasyonlarının başında yer alan Yarımadamızı çok daha iyi yerlere getirebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi