DOLAR 32,3394 0.18%
EURO 35,1283 -0.17%
ALTIN 2.232,28-0,48
BITCOIN 2061680-5,47%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gebze Topal Ağa Osman Caddesi’ne kilim desen parke ve kaldırım

Gebze Topal Ağa Osman Caddesi’ne kilim desen parke ve kaldırım

ABONE OL
Aralık 12, 2022 20:30
Gebze Topal Ağa Osman Caddesi’ne kilim desen parke ve kaldırım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir, Gebze Topal Ağa Osman Caddesi’ndeki kaldırımları kilimli desen parke taşı ile yeniliyor

Kocaeli’nin cadde ve sokaklarında hummalı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, kimi yolları baştan aşağı yenilerken, kimi yıpranmış yolların da onarımını gerçekleştiriyor. Kocaeli genelinde 350 noktada başlattığı üstyapı seferberliğini hız kesmeden devam ettiren Büyükşehir, Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşların da talep ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap veriyor. Bu bağlamda ekipler, Ulus Mahallesi Topal Osman Ağa Caddesi’nde üst yapı çalışmaları kapsamında parke ve kaldırım düzenlemesi yapıyor.

 

KİLİM DESEN PARKE TAŞI UYGULAMASI
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 700 metre uzunluğundaki caddede yapılan kilim desen parke taşı uygulaması ile vatandaşların daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlamasını amaçlıyor. Beylikbağı bölgesinin önemli noktalarından biri olan Topal Osman Ağa Caddesi’ne daha önce bin 360 ton binder asfalt seren Büyükşehir, uygun hava koşullarında son kat aşınma asfaltını da serip, caddedeki üst yapı çalışmalarını noktalayacak. Büyükşehir, Kocaeli genelinde çevre, altyapı ve yol sorunlarının çözümü için planlı-programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi