DOLAR 32,3599 0.12%
EURO 35,0680 -0.16%
ALTIN 2.322,810,16
BITCOIN 22964652,39%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Bizden Haber
  • Spor
  • Kazada iki kolunu kaybeden Belediye Başkanı Boğaz’ı yüzerek geçti

Kazada iki kolunu kaybeden Belediye Başkanı Boğaz’ı yüzerek geçti

ABONE OL
Ağustos 21, 2022 13:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 34. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na katıldı, İstanbul Boğazı'nı yüzerek geçti. Yarışmanın ardından ise Hançerli, "Boğazı bir kez daha geçtiğim için çok mutlu ve gururluyum” dedi.

 

18 yaşında geçirdiği kaza nedeniyle iki kolunu kaybeden ve Türkiye’nin ilk engelli başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 55 ülkeden 2 bin 465 yüzücünün yarıştığı ve dünyada Asya'dan Avrupa'ya yapılan tek yüzme yarışı olan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na katıldı, Boğaz'ı yüzerek geçti.

 

"Çok mutlu ve gururluyum"

Bu yıl ikinci kez yarışmaya katılan Turan Hançerli;“Çok önemli bu yarışta binlerce insanla Anadolu’dan Avrupa’ya bu defa köprü ile tekne ile değilde yüzerek geçtik. Tabi mutluluk verici keyif verici. Dalga veya hava değişiyor, akıntı değişiyor. Akıntıyla ve dalgalarla boğuşarak Kuruçeşme'de buluştuk. Her sene değişik bir suyla karşılaşıyoruz. Bu yarışmanın da boğaz geçişinde en önemli özelliği galiba bu. Her yıl hatta her saatte akıntı farklılık gösteriyor, değişiklik gösteriyor. Çok mutlu ve gururluyum ” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi