DOLAR 32,3449 0.28%
EURO 35,1383 -0.02%
ALTIN 2.308,701,38
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emirates, Sevimli Kaz Gerry’nin yer aldığı “İyisiyle Uçun” kampanyasıyla başarılarına bir yenisini daha ekliyor
  • Bizden Haber
  • Ekonomi
  • Emirates, Sevimli Kaz Gerry’nin yer aldığı “İyisiyle Uçun” kampanyasıyla başarılarına bir yenisini daha ekliyor

Emirates, Sevimli Kaz Gerry’nin yer aldığı “İyisiyle Uçun” kampanyasıyla başarılarına bir yenisini daha ekliyor

ABONE OL
Eylül 4, 2022 20:38
Emirates, Sevimli Kaz Gerry’nin yer aldığı “İyisiyle Uçun” kampanyasıyla başarılarına bir yenisini daha ekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Televizyon ve internette yayınlanacak olan yeni reklam kampanyası havayolunun ‘’İyisiyle Uçun’’ felsefesine eğlenceli bir bakış getiriyor.

 

İkonik film ve televizyon yıldızları Jennifer Aniston, Chris Hemsworth ve Jeremy Clarkson’ın ardından Emirates’in en yeni marka elçisi olan Sevimli Kaz Gerry, yolcuları dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketinin avantajlarına ve hizmetlerine göz atmaya ve “İyisiyle Uçmayı” seçmeye davet ediyor.

 

Videoyu buradan izleyebilirsiniz. 

Global reklam kampanyası Eylül ayından itibaren tüm dünyada yayına girecek ve yolculara Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi, birinci sınıf kabin ekibi, bölgesel lezzetlerden ilham alan yemekleri ve beğeni toplayan içecekleriyle uçakta “kuş sütünün bile eksik olmadığı” kusursuz bir seyahat deneyimi sunduğunu hatırlatacak. Emirates, “gökyüzündeki en iyi” hizmeti tamamlamak adına internet üzerinden ve evden check-in seçenekleri, şoförlü araçla havalimanı transferi ve mükemmel konfor sunan Dinlenme Salonları gibi sayısız avantajla yerde de etkileyici bir deneyim sunuyor.

 

Kampanya hikâyesinde Gerry İyisiyle Uçmaya karar verir ve tüylerini kabartarak konforlu ve sofistike bir Emirates Premium Ekonomi kabinine oturur. Bu sırada göç eden arkadaşları kanat çırparak yaptıkları uzun ve yorucu bir uçuş sonrası perişan ve komik bir haldedir. Gerry’yi uçak penceresinin dışında uçan arkadaşlarının yanından geçip giderken kendisiyle gurur duyan bir halde görürüz ve bir yandan da leziz yemeğinin keyfini çıkarmakta ve geniş koltuğunu yatırarak 13.3” kişisel eğlence ekranında “İyi, Kötü ve Kaz” filmini izlemektedir.

 

Emirates Pazarlama ve Marka Kıdemli Başkan Yardımcısı Richard Billington yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Marka elçilerimizde aradığımız nitelikler ve profille ilgili olarak yeni şeyler deniyoruz. Gerry ne istediğini ve nereye gitmek istediğini bilen bilinçli bir yolcu ve bu yolculuğu lüks ve konfora öncelik vererek şık bir şekilde yapma konusunda da kararlı. Konforlu bir seyahat deneyimine tanık olduktan sonra, arkadaşlarının da gelecek sefer İyisiyle Uçmayı tercih edeceklerine inanıyoruz.

 

Kaz Gerry Biyografi

Gerry’nin kariyeri ve yolcuğunun konsept fikri Emirates’in Dubai’deki Genel Merkezi’nde başladı. Daha sonra, Londra’daki Untold Studios’ta kazların ilk 3D modelleri Bilgisayarla Üretilmiş Görüntü (CGI) vasıtasıyla hayata geçirildi. CGI ve çekim süreci 14 hafta sürdü ve yetenekli bir ekip tarafından her bir tüy ışık ve doku ile titizlikle inceleyerek, özenle yaratılan hareketlerin karaktere hayat vermesi sağlandı. Bu süreçte Gerry’nin arkadaşları canlandırıldı, doğa sahnelerini çekmek için Londra’da ve Dubai’de Emirates uçağında bir çekim yapıldı.

 

Oyunculuk sektöründe nispeten yeni olan Gerry, şimdiye kadar kariyerindeki en önemli anın Emirates’in televizyon reklamı kampanyasında oynamak olduğunu söylüyor. Reklam 30 Ağustos’tan itibaren bir ay boyunca 25 ülkede gösterime girdi.

 

Gerry çekimler boyunca deneyimli bir doğa belgeselcisinin ahenkli ses tonunu yakalamak için İngiliz seslendirme sanatçısı Michael Cronin ile birlikte çalıştı.

 

Kanada kazı (Branta canadensis) soyundan gelen Gerry, baş ve boyun kısmı siyah, yanakları beyaz, çenesinin altı beyaz ve gövdesi kahverengi olan büyük yaban kazıdır. Kuzey Amerika’nın soğuk ve ılıman bölgelerine özgüdür ve göç boyunca kuzey Avrupa’da Atlantik boyunca görülebilir.

 

Sevimli Kaz Gerry, Ryan Gosling’in oyunculuğuna hayran olduğunu ve Gosling’in “tüylerini diken diken ettiğini” söylüyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi