DOLAR 32,5697 0.15%
EURO 34,9066 0.67%
ALTIN 2.437,660,21
BITCOIN 21731630,88%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İyi Kalpler Derneği İhtiyaç Sahiplerine Mont Desteğinde bulunuyor

İyi Kalpler Derneği İhtiyaç Sahiplerine Mont Desteğinde bulunuyor

ABONE OL
Kasım 13, 2021 13:57
İyi Kalpler Derneği İhtiyaç Sahiplerine Mont Desteğinde bulunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği faaliyetlerine hızla devam ediyor. Kışın gelmesi ve yağmurların artmasıyla birlikte Bayrampaşa'da ihtiyaç sahiplerine mont dağıtan dernek engelli vatandaşları da unutmadı..

Bayrampaşa'da Engelli vatandaşlara ve Özel Çocuklara Ücretsiz Rehabilitasyon ve eğitim hizmeti veren Kalpten Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde bulunan ihtiyaç sahibi engelli ve özel çocuklara İyi Kalpler Derneği tarafından mont desteği verildi.

Dernek Başkanı Adem DİŞÇİ ; Gerçekten Bayrampaşa'da hizmet veren bu kurumu tebrik ediyorum özel durumu olan vatandaşlarımıza iyi hizmet veriyorlar , hepimiz birer engelli adayıyız bu yüzden hep birlikte onlara destek olmalıyız bizlerde naçizane elimizden geleni yaptık ve montu olmayanlara destekçimizden gelen montları teslim ettik. Her zaman söylediğimiz gibi İYİLİK KAZANACAK !!! ifadelerini kullandı.

Kurum yöneticisi Emine Yılmaz ; İyi Kalpler Derneği ve Başkanımız Adem DİŞÇİ her zaman bizlere destek olmuş ve elinden geleni yapmıştır. Bizlerde özel kalpten olarak iyi kalplerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İyi kalpler Bayrampaşa'mızda herkese koşmaya çalışan bir dernek sağolsunlar bizede her zaman koşuyorlar tüm yönetim kuruluna ve destekçilerine teşekkür ediyoruz. ifadelerini kullandılar.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi