DOLAR 32,5664 0.06%
EURO 35,0337 0.42%
ALTIN 2.424,020,05
BITCOIN 2100232-3,44%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

ABONE OL
Şubat 4, 2022 10:13
Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Firmamız yıllardır Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmeti sunuyor. Bunu da sizlere sunarken ekinden gelen her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalışır. Sizlerin araçlarını yolda kalma halimizde gelir ve kurtarır. Dilerseniz de dilediğiniz yere ya da en yakın iyi tamircisine götürür. Bu sayede sizler de bu durumdan bir an önce kurtulmuş olursunuz. Çünkü yolda kalmak gerçekten zir bir durumdur. Özellikle de buna hazırlıklı değilseniz  bu durumda işiniz daha da zor olacak ve bir an önce kurtulmanız gerekecektir. Bizleri arayarak her zaman yardım talebinde bulunabilirsiniz. Sizlere profesyonel bir hizmet sunacağımızdan şüpheniz dahi olasın diyor ve çağrılarınızı bekliyoruz.

Çekici Hizmeti Ücretleri 

Oto Kurtarıcı ve Çekici olarak sizlerin en değerli araçlarınızın yolda kalmasına hiç bir zaman gönlümüz razı olmaz. Ama bizim de işimiz budur ve araçları ile yolda kalan müşterilerimize yok yardım hizmeti, oto kurtarıcı hizmeti ve çekici hizmeti sunarız. Yalnız bu hizmetlerdeki en önemli farkımız ise dürüstlüğümüzdür. Bizim sermayemiz dürüstlük ve samimiyet ölçüsüne dayanır. Her zaman işimizde ciddiyete önem verir ve sonuna kadar da bu çizgimizden ödün vermeden yolumuza devam ederiz. Firmamız tarafından titizlikle yürütülen bu hizmetlerimizde her zaman müşterimizin çıkarları doğrultusunda hareket ederiz. Zaten biz sonuç olarak sigorta şirketinden ücretini alacağımız için bu konuda pek sorun yaşanmayacaktır.

Hızlı ve Çekici

Firmamız işi gereği hızlı olması gereken bir yapıda hareket etmek zorundadır. Çünkü araçlar sadece arıza yaparak yolda kalmaz. Aynı zamanda kaza sonucu da araçların yolardan çekilmesi gerekir. Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmeti sunmakta olan bir firma olarak bizler de bu durumda oldukça seri ve hızı hareket eder ve bir an önce olay yerine intikal etmeye çalışırız. Şimdiye kadar ki yürüttüğümüz hizmetlerde de buna her zaman dikkat ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Profesyonel anlamda da personellerimiz tecrübeli ve  bu iş ile ilgili gerekli eğitimlerini almış kimselerdir. Bundan dolayı da araçlarınızı taşıma konusunda başından sonuna kadar profesyonel bir hizmet alırsınız.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi