DOLAR 32,3427 0.18%
EURO 35,1286 -0.17%
ALTIN 2.236,02-0,32
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keçiören Belediyesi ‘Tam Bana Göre Festival’de

Keçiören Belediyesi ‘Tam Bana Göre Festival’de

ABONE OL
Kasım 13, 2021 14:20
Keçiören Belediyesi ‘Tam Bana Göre Festival’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keçiören Belediyesi 16 ve 21 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Tam Bana Göre Festival’e renkli stantlarla katılım sağlayarak gençlere birbirinden eğlenceli oyunlarla karşılayacak. Festival boyunca birçok büyük ödülün verileceği yarışlar Ankara Millet Bahçesindeki Keçiören Belediyesi standında gençlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Festivalde rock konserler, sergi alanları, deneyim alanları, atölyeler, VR etkinlikler, sertifikalı eğitimler, e- learning eğitimleri, etnospor, söyleşiler, konferanslar, özel lezzetler ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen belediyelerin birbirinden ilginç stantları bulunacak.

Kendine yenilik katmak, eğlenceyi eğitimle taçlandırmak, unutulmaz altı gün yaşamak isteyen tüm geçler bu eşiz güzellikteki festivale katılabilirler.

Bu arada Keçiören Belediyesi ekipleri de Ankara Millet Bahçesindeki fuar alanında stant kurulum çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi