DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22765992,55%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Girişimcilerden Kapadokya Turizmine Büyük Destek

Genç Girişimcilerden Kapadokya Turizmine Büyük Destek

ABONE OL
Kasım 13, 2021 14:10
Genç Girişimcilerden Kapadokya Turizmine Büyük Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

JCİ Türkiye ( Uluslarası Genç Liderler ve Girşimciler Derneği) her sene yaptığı Güz Zirvesini bu sene pandemi döneminde olumsuz etkilenen turizm bölgesi Kapadokya’da gerçekleştirdi.

 

2 gece süren ve yaklaşık 300 kişinin katıldığı dev organizasyon Kapadokya turizmine ciddi katkı sağladı.

 

JCI Türkiye başkanı Fatih Şengül; “Kapadokya’yı seçmemizin en önemli sebebi oradaki turizm işletmelerinin kalkınmasına ufak da olsa dernek olarak katkı sağlamak ve yurtdışından gelecek heyetlere Kapadokya’yı tanıtmak” dedi. 

 

Moğolistan’dan 18 Kişilik Katılım

 

Ayrıca etkinliğe derneğin diğer ülkelerinden de katılım oldu. Sırbistan Moğolistan ve Hırvatistan’daki girişimciler zirveye katıldı. Zirvenin önemli çıktılarından biri de zirveye katılan 18 kişilik Moğolistan heyetiyle sıcak ilişkiler kurulması ve uluslararası yeni işbirlikleri için prensipte anlaşılması oldu. 

 

Açılış Konuşmacısı Sinan Canan

 

Zirvede açılış konuşmasını Sinan Canan yaptı. Yazdığı kitaplar ve söylemleri ile son dönemde oldukça popüler olan ve saygı duyulan Sinan Canan dernek faaliyetlerini de takdir ettiğini belirtti.

 

29 Ekim Unutulmadı

 

Güz Zirvesinde 29 Ekim için bir balo düzenlendi. Baloda hem vals yapıldı hem de zeybek oynandı. JCI Türkiye Başkanı Fatih Şengül “kurulduğumuz günden bu yana devam ettirdiğimiz gibi Atatürk ilkelerinden ve inkılaplarından vazgeçmeden, ülkemiz için faydalı projeler üretmeye, bayrağımızı gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi