DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2070527-1,58%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cerave Ürünlerini Keşfet!

ABONE OL
Ağustos 3, 2022 09:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nem cildin su ihtiyacını karşılayan temel ögeler arasında yer alır. Nemsiz bir cilt zamanla kurumaya başlar bu duruma önlem alınmaz ise kaşıntı, pullanma, ince çizgi ve kırışıklık gibi yaşlılık belirtileri meydana gelir. Cilt bariyerini güçlendirmek ve bu problemleri önlemek için düzenli olarak bakım yapılması gerekir. Cilt bakımında herkesin merak ettiği sorulardan biri neden önce cildin temizlenmesi gerektiğidir.  Cilt gün içerisinde birçok çevresel faktöre maruz kalır. Bu faktörler cilt gözeneklerini tıkar ve göremediğimiz bir tabaka oluşturur. Cilt temizlenmeden nemlendirici uygulandığında bu tabakadan geçip en alt katmana inemez ve anlık etki sağlar. Etkili bir cilt bakımı için cildin önce temizlenmesi sonrasında nemlendirilmesi gerekir. Günlük bakım için ideal olan ve son zamanların popüler ürünleri arasında yer alan Cerave ürünlerini yakından inceleyelim..

Cerave Köpüren Temizleyici

Normal ve yağlı ciltler için geliştirilmiş Cerave köpüren temizleyici cildi yağ, kir ve makyaj kalıntılarından arındırır. Formülündeki hyalüronik asit cildin doğal nem seviyesini korur. Cildin yağ ve nem seviyesini dengede tutan özelliği sayesinde cilde yumuşaklık kazandırır. Yağlanmayı kontrol altına alan özelliği akne oluşumunu önlemeyi destekler. Yapmanız gereken sadece nemli cildinize masaj yaparak köpürmesini sağlamanız ve bol su ile durulamanız!

Cerave Nemlendirici Krem

Cerave nemlendirici krem, kuru ve çok kuru cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Özel formülü ile cilt bariyerinin korunmasına yardımcı olur. İçeriğinde bulunan hyalüronik asit cildi nemlendirirken daha canlı ve bakımlı görünmesini sağlar. Parfüm içermeyen formülü sayesinde hassas cilt ile uyumludur. Yoğun kıvama sahip Cerave nemlendirici ciltte yağlı bir his de bırakmaz. Çocuk ve yetişkinler kolayca kullanabilir. Aynı zamanda cildi nemlendirir ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

Sizde Cerave yüz temizleme jeli, Cerave el kremi, Cerave losyon ve tüm ürün çeşitlerine Dermokozmetika fırsatlarıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz. Siparişinizi oluştururken hediyenizi kendiniz seçmeyi unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi