DOLAR 32,6005 0.35%
EURO 34,8686 0.25%
ALTIN 2.493,640,38
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bodrum Klima Servisi

Bodrum Klima Servisi

ABONE OL
Mart 1, 2022 17:57
Bodrum Klima Servisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum Klima Servisi, tam donanımlı teknik kadrosuyla ve teknolojik anlamda eksiksiz bir şekilde hizmetlerine devam ediyor. Geniş araç filomuz ile sizlerden gelen çağrılara anında cevap veriyor ve bunu da en iyi bir şekilde yapmayı amaçlıyoruz. Hizmette kaliteye de oldukça önem veren bir firma olarak tüm hizmetlerimize bu doğrultuda yön veriyoruz.

Tüm çalışan teknik personelimiz güler yüzlü ve aynı zamanda işini severek yapan bireylerden oluşmaktadır. Bunun yanında her biri de almış olduğu teknik personel sertifikası ile görev yapmaktadır. Hizmetimizin temel gayesi tamamen müşterimizi memnun etmeyi amaçlar.

Klima Arızaları

Bodrum Klima Servisi firmasında, arızalar tespit edilmeden önce sizlerin bilgisine baş vurulur ve bu şekilde hareket edilir. Çünkü klimanın arızasını sizler yaşadığınız için daha iyi tarif edersiniz. O yüzden müşterimizle diyalog halinde hareket ederiz. Sizlere değer verir ve sorunlarınıza bu şekilde çözüm üretmeye çalışırız.

Klima arızaları; su akıtma, kumanda işlevi yapmama,  soğutmama, ısıtmama ve hatta hiç çalışmama gibi türlerde olup, daha farklı olarak ta karşımıza çıkabilir. Hatta şimdiye kadar yaptığımız hizmetlerde çözülmesi zor bir çok klima arızasını da çözmüş bulunan bir servis firmasıyız.

Bunun gibi sizin de klimanızda gördüğünüz arızalar oluştuğunda tereddüt dahi etmeden sadece fikir almak ya da fiyat almak amacıyla dahi bizi arayabilirsiniz. İsterseniz bizzat firmamızı ziyaret edebilir ve bir çayımızı içebilirsiniz. Bizim kapımız her zaman sizlere açıktır.

Garantili Bodrum Klima Servisi

Bodrum Klima Servisi, klimalarınıza verdiği arıza tamiri, bakım, montaj ve de montaj hizmetlerini aynı zamanda garanti kapsamında sunuyor. Evet, yanlış duymadınız, klimalarınız bizimle artık güvence altına alınıyor. Servisimizin birçok konuda hem fikir olduğu bu durum, sizler için oldukça avantaj sağlanmaktadır.

1 yıl süre ile sizlere sunduğumuz garanti hizmeti, sizlerin arızasını yaptığımız klimalarınız için geçerli bir hizmettir. Aynı arıza tekerrür ettiği anda hemen bizleri arayabilirsiniz. Oldukça kısa bir süre içinde adresinize gelerek ücretsiz bir şekilde onarımını sağlarız.  Böylelikle sizler de sürekli yaşadığınız aynı arızalar için ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Bir yıl boyunca kaç kez aynı arızayı yaparsa yapsın artık bu bizim garantimiz kapsamında işlem görmeye devam edecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi