DOLAR 32,3441 0.18%
EURO 35,2200 0.07%
ALTIN 2.247,050,17
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ATA’yı Türkülerle Andı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ATA’yı Türkülerle Andı

ABONE OL
Kasım 13, 2021 14:20
Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ATA’yı Türkülerle Andı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinliklerini hafta boyunca sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi son olarak halk müziği konseri düzenledi. Ata’nın sevdiği şarkılarla anıldığı konser Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nca düzenlendi. Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen “Ata’ya Saygı” konseri, Şef Özcan Yılmaz yönetiminde yapıldı.

Aydınlıların hem Atatürk’ü andığı hem de Türk halk müziğine doyduğu konser, iki bölümden oluştu. “Çalın Davulları” “Vardar Ovası” ve “İzmir’in Kavakları” gibi Türk halk müziğinin eşsiz eserlerinin de yer aldığı 20 parça, koro eşliğinde ve solo olarak seslendirildi.

Konsere yoğun bir ilgi gösteren vatandaşlar, uzun bir aradan sonra konser salonunda canlı müziğe eşlik ettikleri için ve bunun Atatürk özelinde yapılıyor olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Vatandaşlar etkinliğin düzenlenmesinden ve sanata verilen destekten dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi