DOLAR 32,4295 0.17%
EURO 35,1355 -0.09%
ALTIN 2.322,560,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaşamkent Kapalı Pazar Yeri Eylül Sonunda Açılıyor

ABONE OL
Ağustos 20, 2022 06:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşamkent Pazar Yeri'nin üst kapama ve yenileme çalışmalarında sona yaklaşan Çankaya Belediyesi, yeni pazar yerini eylül sonunda vatandaşların hizmetine sunacak. 3 bin 450 metrekarelik pazaryeri tamamladığında 7 gün işlevi olan, konser ve etkinliklerin de yapılabileceği kent meydanına dönüşecek.

 

Çankaya Belediyesi, 2022 yılı yatırımlarını yaz aylarında da sürdürüyor. Belediye, Yaşamkent pazar yerinin üst kapama ve yenileme çalışmalarında sona geldi. Konser ve etkinliklerin de düzenlenebileceği 3 bin 450 metrekarelik pazar yeri eylül ayı sonunda hizmete açılacak.

 

8 YILDA 8 PAZAR YERİ

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen,  “Pazar yerleri haftanın bir günü sebze meyve kıyafet satışı yapılan yerler olarak işlev görüyordu. Biz pazar yerlerini haftanın her günü vatandaşların yararlanabileceği sosyal faaliyetlerini sürdürebileceği kent meydanları haline dönüştürdük. İlkini 100. Yıl Pazaryerinde başlattığımız kent meydanı pazaryeri konseptini tüm pazarlarımızda uygulayacağız. Yaşamkent pazar yerimiz ile birlikte 8 pazar yerimizi yeniledik, 7’sinin üstünü de kapattık. Şimdi buralarda açık hava sinema gösterimlerimizi yapıyoruz, çocuklar gelip oyun oynayabiliyorlar, vatandaşlarımız yürüyüşlerini yapabiliyorlar. Üstü kapalı olduğu için her mevsim bu amaçlarla kullanılabiliyor. Pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza alışverişlerinde konfor sağlayan kapalı pazar yerlerimizin sayısını artıracağız" diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi