DOLAR 32,3321 0.24%
EURO 35,0965 -0.1%
ALTIN 2.293,860,73
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Bilmez Büyükşehir’in Özalp ve Saray’daki Yol Yatırımlarını İnceledi
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • Vali Bilmez Büyükşehir’in Özalp ve Saray’daki Yol Yatırımlarını İnceledi

Vali Bilmez Büyükşehir’in Özalp ve Saray’daki Yol Yatırımlarını İnceledi

ABONE OL
Kasım 14, 2021 16:30
Vali Bilmez Büyükşehir’in Özalp ve Saray’daki Yol Yatırımlarını İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Özalp ve Saray ilçelerindeki yol yatırımları ile katı atık entegre tesisi ve Fidanlık – İskele Sahil Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

Van Büyükşehir Belediyesi iş sezonun kapanmasına az bir süre kala çalışmalarını tamamlıyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, beraberinde AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Mucip Tapan ile birlikte Özalp ve Saray ilçelerindeki yol yatırımları ile kentteki Belediye yatırımlarını denetledi. 

İlk olarak Özalp ilçesine geçen Vali Bilmez ve beraberindekileri burada Özalp Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili M. Emin Nasır ile ilçe protokolü karşıladı. Burada Büyükşehir Belediyesince yenilenen 1.5 kilometrelik Atatürk Caddesi’ni gezen Vali Bilmez, esnafı da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra Saray ilçesine geçen Vali Bilmez beraberindekiler Saray Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Yunus Ataman tarafından karşılandı. Burada Büyükşehir Belediyesince yapılan 5.2 kilometrelik, Çaybağı – Örenborç mahalle yolundaki beton yol çalışmalarını inceleyen Vali Bilmez, daha sonra Van – Özalp karayolu üzerinde bulunan Entegre Katı Atık Bertaraf tesisine geçti.

Burada son aşamasına gelinen projenin ikinci etap çalışmalarını inceleyen Vali Bilmez, çalışmalarla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan ve yüklenici Firma yetkililerinden bilgi aldı. Beraberindekilerle bir süre tesis alanını gezen Vali Mehmet Emin Bilmez, Fidanlık-İskele Sahil Yolu’ndaki çalışmaları da denetledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi