DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,0939 -0.11%
ALTIN 2.297,970,92
BITCOIN 23066912,41%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UYUM Öğrencilerinin Ellerinden Ankaralılara Hediye

UYUM Öğrencilerinin Ellerinden Ankaralılara Hediye

ABONE OL
Aralık 16, 2021 12:40
UYUM Öğrencilerinin Ellerinden Ankaralılara Hediye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Umutlu Yaşam ve Uygulama Merkezi (UYUM) öğrencileri, yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri yılbaşı öncesi hediye almak isteyen vatandaşlar ile buluşturacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in çabaları ile kurulan, Gölbaşı’nda yaşayan engelli bireylerin sosyal yaşamda daha fazla yer edinmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen UYUM, birbirinden kıymetli el emeği göz nuru ürünleri Ankara 16. Yılbaşı Hediyelik Eşya, El Sanatları, Yöresel Ürünler Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşturacak. 18-30 Aralık tarihleri arasında ATO’da kurulacak olan fuarda, kalplere dokunacak ürünler olduğunu söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Engelli kardeşlerimizin UYUM’da gösterdikleri başarıyı fuar ziyaretçileri ile paylaşacak olmaları bizler için çok büyük bir mutluluk. UYUM Merkezi’ni açarken temel gayemiz engelli kardeşlerimizin hayatın her alanında olmasını sağlamaktı. Adım adım bu hedefe ilerliyoruz. El emeklerini fuarda sergileyerek, doğru eğitim ile neler başarabileceklerini herkese göstermiş olacaklar. Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanınızdayız. Bundan sonra da yanlarında olacak attıkları her adımda en büyük destekçileri olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi