DOLAR 32,3484 0.26%
EURO 35,0837 -0.15%
ALTIN 2.309,041,40
BITCOIN 22867053,10%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UPS Healthcare, UPS Premier’i Avrupa’da hizmete soktu

UPS Healthcare, UPS Premier’i Avrupa’da hizmete soktu

ABONE OL
Kasım 18, 2021 10:50
UPS Healthcare, UPS Premier’i Avrupa’da hizmete soktu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kritik sağlık hizmetleri gönderilerine yönelik yeni teknoloji destekli hizmet, müşterilere daha fazla kontrol ve görüş netliği sağlıyor.

 

UPS Healthcare, UPS Premier hizmetini bütün Avrupa'da yaygınlaştırdığını duyurdu. Bu gelişme, zamana ve sıcaklığa duyarlı sağlık sektörü gönderilerinin lojistik ihtiyaçlarını karşılayarak sunular hizmetlere yönelik teknolojilerde sürekli modernizasyon sağlanacağı önemli bir aşamaya işaret ediyor.  

Teknoloji destekli ekspres teslimat hizmeti niteliği taşıyan UPS Premier, UPS'in küresel ağında öncelikli bir konum sağlamanın yanı sıra küçük paket gönderim sürecini gelişmiş sensör teknolojisiyle üst seviyeye taşıyor. Yüksek düzeyde özelleştirilmiş elleçleme, görünürlük ve denetim özellikleriyle yeni nesil sensör teknolojisi, UPS ağındaki konumlarının 3 metre yakınında bulunan paketlerin yerini saptayabiliyor.

UPS Healthcare Avrupa Pazarlama Direktörü Monica Alvarado, "Müşterilerimiz yeni biyolojik ürünlerden implante edilebilir tıbbi cihazlara kadar birçok alanda daha önce hiç olmadığı kadar çok inovasyon gerçekleştiriyor ve bu durum mükemmel hizmet seviyesi ihtiyacını beraberinde getiriyor," dedi. "Teknoloji destekli bu hizmet sayesinde kritik sağlık hizmetleri gönderilerini müşterilerimizin elinden çıkmadan önce sınıflandırıp tanımlayabileceğiz. Böylece, müşterilerimize tedarik zincirleri süresince eşi görülmemiş denetim, görünürlük ve güvenilirlik sağlayacağız."

Biyolojik ürünler, özel farmasötikler ve kişiselleştirilmiş ilaçlardaki inovasyonlar hasta açısından kritik, zamana ve sıcaklığa duyarlı ürünleri desteklemek için hassas lojistiğe yönelik talebi önemli ölçüde artırıyor. 2020'de 285,5 milyar dolar olan küresel biyolojik terapötik ilaç pazarının 2025'e kadar 421,8 milyar dolara ulaşacağı hesaplanıyor.

UPS Premier'in Avrupa'da hizmete sokulması şirketin Healthcare lojistik sistemine verdiği önemi gösteren bir başka örnek. UPS Healthcare 2021'de İtalya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda ve Almanya'yı da içeren ülkelerdeki yeni, özel olarak ayrılmış ve üst seviyeye yükseltilmiş sağlık hizmetleri tesislerinde 36.000 m2 büyüklüğünde soğuk zincir GMP soğutucusu ve dondurucusuna yatırımda bulundu. Biyolojik ürünlerin 2°C'den -80°C'ye kadar bir aralıkta saklanmasına olanak tanıyan bu tesisler 34 ülkede mevcut 1 milyon metrekarelik özel olarak ayrılmış sağlık hizmetleri depo alanına ek niteliğinde.

UPS Premier aşıların ABD çapında teslim edilmesinde çok önemli bir rol oynadı. UPS Healthcare dünya çapında 100 ülkede 800 milyon dozdan fazla aşının teslimini 99,999 vaktinde teslim oranıyla gerçekleştirmeyi başardı.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi