DOLAR 32,3504 0.29%
EURO 35,1186 -0.07%
ALTIN 2.310,551,46
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uber ve Mastercard’tan özel iş birliği

Uber ve Mastercard’tan özel iş birliği

ABONE OL
Kasım 15, 2021 23:10
Uber ve Mastercard’tan özel iş birliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknoloji platformu Uber ile Mastercard’ın başlattığı iş birliğiyle, Mastercard’ını Uber uygulamasına ekleyenler UberTaksi ile yapacakları 3 yolculukta yüzde 30 indirim kazanıyor.  

Tek bir tuşa basarak kullanıcıların istedikleri yere güvenli ve rahat bir şekilde gitmesini sağlayan global  bir teknoloji platformu olan Uber, Mastercard ile özel bir iş birliğine imza attı. Mastercard’ını Uber uygulamasına ekleyen kullanıcılar UberTaksi ile yapacakları 3 yolculukta yüzde 30 indirim imkanına sahip olacaklar.

15-30 Kasım tarihleri arasında  UberTaksi’de geçerli olan bu kampanyadan Uber kullanıcıları yolculuk başına maksimum indirim tutarı 40 TL olarak yararlanabiliyor. 3 yolculuk için geçerli olan kampanya sadece Mastercard ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacak. Promosyon diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez.

Uber Mastercard kampanyası nasıl işleyecek?

Mastercard’ını Uber uygulamasına ekleyerek kampanyadan yararlanmak isteyenler, Uber uygulamasının sağ üst kısmındaki 'Hesap' simgesinden görüntülenebilenen 'Wallet' sekmesinin altında 'Ödeme Yöntemi Ekle'yi seçebilir.
 Daha sonra 'Kredi veya Banka Kartı' seçeneğini seçip, kart bilgilerini ekledikten sonra 'Kaydet'i tıklayabilir.

Uber uygulaması nasıl çalışır:
  

1. Uygulamayı akıllı telefonunuza indirin
2. Şehrin herhangi bir yerinden Uber uygulamasını açın, varış noktanızı girin ve yolculuğunuz için bir taksi çağırın
3. UberTaksi’yi uygulama üzerinden takip edin, taksinin sizi almak için kaç dakika içinde varacağını ve sürücü ile ilgili tüm bilgilerin yanı sıra aracın model ve plaka numarasını takip edin.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi