DOLAR 32,3360 0.23%
EURO 35,0434 -0.25%
ALTIN 2.281,780,20
BITCOIN 22838891,33%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonlular Derneği Üyelerinden Başkan Keleş’e İadeyi Ziyaret

ABONE OL
Ağustos 20, 2022 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Trabzonlular Derneği Başkanı Fehmi Çelebi ve dernek üyelerini makamında ağırladı. 
 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Keleş, Trabzonlular Derneği yöneticileri ve üyelerine  Sakarya'da devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Projeler ile ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda üyelere ve Başkan Çelebi'ye teşekkürlerini ileten Başkan Keleş basına yaptığı açıklamada," Bugün Trabzonlular Derneği üyeleri, CHP İl Başkanlık binamıza gelerek bizlere iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaret sebebiyle çok memnun olduk. Gündemimizde Sakarya ve Trabzon vardı. Yapmak istediğimiz plan ve projelerden bahsettik. Karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunduk. Keyifli bur görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı her birisine çok teşekkür ediyor ve meslek hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi