DOLAR 32,3314 0.24%
EURO 35,0826 -0.15%
ALTIN 2.296,340,84
BITCOIN 22843340,81%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şişlililer Müzik ve Dansla Buluşuyor

Şişlililer Müzik ve Dansla Buluşuyor

ABONE OL
Kasım 23, 2021 10:20
Şişlililer Müzik ve Dansla Buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şişli Belediyesi, sonbahar döneminde kültür ve sanat etkinliklerini çeşitlendirerek hayata geçirmeye devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi ile yapılan ortak çalışma çerçevesinde, başta müzik ve dans olmak üzere farklı alanlarda kurs programlarına başlandı.

 

Bugüne kadar kültür-sanat ve eğitim alanlarında pek çok projeye imza atan Şişli Belediyesi, sonbahar döneminde yeni çalışmalarını hayata geçirmeye devam ediyor. Şişli Halk Eğitim Merkezi ile ortak protokolle açılan kişisel gelişim, eğitim, sanat, tasarım, müzik ve dans alanlarında yeni kurs programları planlandı.

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere önümüzdeki yılın Haziran ayına kadar devam edecek olan kurslara, Şişlililer ücretsiz olarak katılabiliyor.

Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimler, Halk Eğitim Merkezi hocaları tarafından veriliyor. Eğitimlerin sonunda ise kursiyerler, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarını alacaklar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi