DOLAR 32,3773 0.17%
EURO 35,0775 -0.02%
ALTIN 2.325,470,27
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samsung’un özel tema müziği Over the Horizon’u BTS üyesi SUGA yeniden düzenledi!

Samsung’un özel tema müziği Over the Horizon’u BTS üyesi SUGA yeniden düzenledi!

ABONE OL
Ağustos 17, 2022 11:30
Samsung’un özel tema müziği Over the Horizon’u BTS üyesi SUGA yeniden düzenledi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung’un ilk kez Galaxy S2 ile birlikte 2011 yılında yayınladığı özel tema müziği 'Over the Horizon’u, 21. yüzyılın pop müzik ikonu BTS üyelerinden SUGA yeniden düzenledi. 'Over the Horizon 2022 produced by SUGA of BTS' ismiyle yeniden remixlenen parça, hareketli bir tarzda remixlenirken, pek yakında zil sesi olarak da kullanılabilecek.

 

Samsung’un ikonik özel tema müziği ‘Over the Horizon’, K-Pop müziğin mucizevi grubu BTS’in üyelerinden SUGA tarafından tamamen yeniden yorumlandı. 'Over the Horizon 2022 produced by SUGA of BTS' ismiyle yayınlanan yeni parça, Samsung’un sosyal medya adreslerinden dinlenebilecek. Geçtiğimiz yılki Galaxy Unpacked etkinliğinde yayınlanan ilk remix çalışmasının yakaladığı büyük başarının ardından, SUGA Samsung’un özel tema müziği Over the Horizon’u bu kez daha hareketli ve pozitif bir tarzda 2022 yılı için yeniden düzenledi.

 

'Over the Horizon’ tema müziği, Samsung’un ikonik modeli Galaxy S2 ile birlikte ilk kez 2011’de yayınlanmıştı. 'Over the Horizon 2022 produced by SUGA of BTS' ise bu kez Samsung’un yeni katlanabilir Galaxy cihazlarına özgü bir zil sesine dönüştürülmek üzere SUGA tarafından 2.kez remixlendi.

 

Pek yakında zil sesi olarak da kullanabilecek

SUGA, parçanın düzenlemesi için stüdyoya girerken, dinleyicilerin parlak bir geleceğe “Ufukta –   Over the Horizon” yaklaşımıyla bakmasını amaçladı. Yeni remix hareketli tarzıyla, dinleyenleri harekete geçirecek ve umutlandıracak bir ritimle düzenlendi. Parçada yapılan düzenlemelerle, rock temalı bir zil sesi üzerine, new age, orkestral pop, füzyon caz ve Nordik orkestra tarzı yeni tınılar eklendi. Tıpkı Samsung’un Galaxy ekosistemi gibi Over the Horizon da sürekli olarak güncelleniyor ve dünyadaki yenilikleri yansıtabiliyor. 'Over the Horizon’ için çeşitli sanatçılarla yapılan işbirlikleri de Galaxy felsefesinin özünü oluşturan açıklığı ve iş birliğini ifade ediyor. 

 

BTS üyesi SUGA’nın düzenlemesiyle yayınlanan ‘Over the Horizon 2022 produced by SUGA of BTS’ parçası, Galaxy cihazları için sunulacak yazılım güncellemesiyle pek yakında zil sesi olarak da kullanılabilecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi