DOLAR 32,3417 0.24%
EURO 35,1656 0%
ALTIN 2.303,181,14
BITCOIN 22896112,89%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samsung’dan yeni Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 için kaçırılmayacak ön sipariş kampanyası!
  • Bizden Haber
  • Teknoloji
  • Samsung’dan yeni Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 için kaçırılmayacak ön sipariş kampanyası!

Samsung’dan yeni Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 için kaçırılmayacak ön sipariş kampanyası!

ABONE OL
Ağustos 11, 2022 12:50
Samsung’dan yeni Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 için kaçırılmayacak ön sipariş kampanyası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknoloji devi Samsung, Galaxy Z serisinin en yeni üyeleri katlanabilir akıllı telefonlar Z Flip4 ve Z Fold4 için kullanıcılara kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. 31 Ağustos’a kadar geçerli kampanya kapsamında; yeni Galaxy Z Flip4’ü alacaklara ‘Galaxy Watch4’, Galaxy Z Fold4 alacaklara ise ‘Galaxy Watch4 Classic’ akıllı saat hediye ediliyor. Ayrıca, Galaxy Z Flip4 veya Z Fold4 satın alan müşteriler, 1 yıl boyunca telefonu kazaen oluşacak ekran hasarlarına karşı koruma altına alan Samsung Care+ (SC+) Ekran Koruma Sigortasına da sahip oluyor.

 

Galaxy Z Flip4: Katlanabilir akıllı telefonlar için eşsiz özellikler

Yeni Galaxy Z Flip4, kullanıcıların en sevdiği özelliklerin daha da iyileştirildiği, çığır açan kişiselleştirme özelliğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Kompakt görünümlü tasarımı, ileri teknolojik özellikleri ile sıra dışı bir deneyimi mümkün kılıyor. Kullanıcılar, yeni Galaxy Z Flip4’ün kapağını aralayarak FlexCam özelliğini aktifleştirebiliyor, böylece telefona dokunmadan grup selfie’leri ya da eller serbest videolar çekebiliyor. Samsung’un Meta ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde FlexCam; Instagram, WhatsApp ve Facebook gibi en sevilen sosyal platformlar için optimize edildi. Kullanıcılar, ana kamerayı yükseltilmiş Hızlı Çekim özelliğinde kullanarak, doğrudan Kapak Ekranı üzerinden yüksek çözünürlüklü selfie’ler çekebiliyor. Ayrıca, Hızlı Çekim moduyla yüksek çözünürlüklü videolar çekerken Esnek moda kesintisiz bir biçimde geçiş yaparak videoyu durdurmaya gerek kalmadan eller serbest şekilde çekime devam edebiliyor. Bu da içerik üreticiler ve vlogger’lar için önemli bir kolaylık sunuyor. 

 

Kullanıcılar yeni Galaxy Z Flip4 ile artık Portre Modu’nda da selfie çekebiliyor ve Hızlı Çekim özelliğini kullanarak gerçek fotoğraf boyutunda ön izleme yapabiliyor. Galaxy Z Flip4’ün gücünü Snapdragon® 8+ Gen 1 işlemcisinden alan, yüzde 65 daha parlak sensöre sahip iyileştirilmiş kamerasıyla fotoğraf ve videolar artık hem gece hem gündüz çok daha keskin ve sabit görünüyor. 

 

Yüksek performanslı, dayanıklı, katlanabilir bir çoklu görev cihazı: Galaxy Z Fold4

Yeni Galaxy Z Fold4 ise Samsung’un Galaxy ekosistemindeki inovasyon geleneğinin bir meyvesi ve bugüne kadar Samsung’un geliştirdiği en güçlü akıllı telefon olarak öne çıkıyor. Galaxy Z Fold4, kapağı açık ya da kapalıyken de, Esnek Moddayken de çok daha işlevsel bir cihaz. Galaxy Z Fold4 ile çoklu görev hiç olmadığı kadar kolay ve kullanıcılar artık hareket halindeyken daha da fazlasını başarabiliyor. Yeni Görev Çubuğu, kişisel bilgisayardakine benzer bir yerleşim sunarken, en çok kullanılan uygulamalara kolay erişim sağlıyor. Çoklu görev aynı zamanda, yeni kaydırma hareketleri sayesinde artık daha algısal ve hissiyat odaklı bir deneyim yaşatıyor. Tam ekran uygulamaları anında açılırken, pencere olarak da kullanılabiliyor. Kullanıcılar, farklı çoklu görev işlemleri için ekranını ikiye ya da üçe bölebiliyor. Çoklu görev deneyimi, ‘S Pen’ işlevselliği ile tamamlanırken, kalem yuvasına sahip Dikey Kılıf sayesinde, hareket halindeyken çizim yapılabiliyor ve not alınabiliyor.

 

Galaxy Z Fold4, yükseltilmiş 50MP geniş lens ve 30x Space Zoom lens sayesinde çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekebiliyor. Görüntü Yakalama Modu’ndaki daha büyük Yakınlaştırma haritası, Çift Önizleme ve Arka Kamera Selfie özelliği dahil olmak üzere çeşitli kamera modları kullanıcı deneyimini bir üst boyuta taşıyor. Daha büyük piksel boyutu, yüzde 23 daha parlak sensör ve gelişmiş işlemci gücü sayesinde kullanıcılar geceleri dahi en net görüntüleri yakalayabiliyor. 

 

Samsung Galaxy Z Flip4 25.999 TL, Galaxy Z Fold4 256GB 39.999 TL, Galaxy Z Fold4'ün 1TB'lik versiyonu ise 44.999 TL'lik satış fiyatlarıyla ön sipariş için müşterileri bekliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi