DOLAR 32,5958 0.37%
EURO 34,8462 0.3%
ALTIN 2.493,180,36
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şahika Ercümen, Odeabank Oksijen Hesap sponsorluğunda başarılara koşacak
  • Bizden Haber
  • Ekonomi
  • Şahika Ercümen, Odeabank Oksijen Hesap sponsorluğunda başarılara koşacak

Şahika Ercümen, Odeabank Oksijen Hesap sponsorluğunda başarılara koşacak

ABONE OL
Kasım 20, 2021 10:20
Şahika Ercümen, Odeabank Oksijen Hesap sponsorluğunda başarılara koşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank, kırdığı dünya rekorlarıyla başarıdan başarıya koşan milli sporcumuz Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen’in ana sponsoru oldu. Odeabank, Şahika Ercümen ile imzaladığı 1 yıllık sponsorluk anlaşması kapsamında kendisine tüm ulusal ve uluslararası etkinliklerde destek olacak. 

TÜRKİYE’NİN genç, dinamik ve yenilikçi bankası Odeabank Türkiye’yi serbest dalış alanında dünya çapında en iyi şekilde temsil eden Şahika Ercümen’in ana sponsoru oldu. Odeabank, imzaladığı anlaşma gereği, sponsorluk süresince kendisine ulusal ve uluslararası etkinlik, yarışma, rekor denemeleri gibi spor organizasyonlarına hazırlıklarını ve katılımını destekleyecek.

Cem Muratoğlu: Oksijen Hesap olarak hem doğayı koruyor hem Şahika Ercümen’e sponsor olarak spora destek veriyoruz.

Odeabank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu, Oksijen Hesap’la müşterilerinin hayatına bankacılık ürünlerinin yanı sıra sosyal projelerle de dokunduklarını belirterek Şahika Ercümen’e sponsorlukları hakkında şunları söyledi: “Odeabank olarak Oksijen Hesap ürünümüzle doğanın korunmasına ve bu konuda farkındalık yaratmaya katkıda bulunuyoruz. Gelecek nesillerin rahat bir nefes almasını sağlama misyonuyla hareket eden Oksijen Hesap’ın bu yıl kutladığımız 7. yaş gününde denizler temiz kalsın, oksijeni azalmasın diye TURMEPA’ya destek olduk. Bu iş birliğinde TURMEPA’nın elçisi Şahika Ercümen’in çalışmalarının, doğa dostu Oksijen Hesap ile birbirine çok uyacağını düşündük. Odeabank Oksijen Hesap olarak Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen’in ana sponsorluğunu üstlendik, sporcumuzu serbest dalış alanında yeni rekorlara ulaşması konusunda destekleyeceğiz. İşbirliğimizin ilk günlerinde de Şahika Ercümen’in Cumhuriyet'in 98'inci yılına ithafen de Antalya’nın Kaş ilçesinde tek nefeste 100 metre dalış rekorunu kırması bizleri ayrıca gururlandırdı. Ülkemizi uluslararası düzeyde temsil eden sporcularımızın bu alandaki her başarısı, ülkemiz adına büyük önem taşıyor. Şahika Ercümen’in elde ettiği başarıları ile bu spora gönül veren gençlerimize örnek olmasını diliyoruz.” 

Ercümen: Odeabank’ın uluslararası alanda yarışan sporculara destek vermesi çok önemli  

Dünya rekortmeni Şahika Ercümen, Odeabank’ın kendisine sponsor olmasından mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi: “Odeabank Oksijen Hesap’ın sponsorluk desteği benim gibi sporcular için önemli bir motivasyon kaynağı. Yaptığım spor, denizlerin temiz kalması konusunda yürüttüğüm sosyal sorumluluk çalışmaları ve Oksijen Hesap arasında inanılmaz bir uyum var; bu nedenle bu işbirliği benim için ayrıca değerli.  Odeabank’a uluslararası alanda başarı hedefleyen benim gibi bir sporcuyu destekledikleri için teşekkür ediyorum. Odeabank’ın da desteği ile 2022 yılında da ülkemi gururlandırmak için çalışacağım. 2022 sonbahar dönemindeki Dünya Şampiyonası’nda da ülkemiz adına yeni rekorlar kırmayı hedefliyorum.”

Müşterilerinin birikimlerine değer katmayı hedefleyen Odeabank, Oksijen Hesap aracılığıyla doğanın korunmasına da katkıda bulunuyor. Geleceğin rahat bir nefes almasını sağlama misyonuyla hareket eden Oksijen Hesap doğa dostu çalışmaları kapsamında ağaçlandırma çalışmalarında TEMA ve denizlerimizin temiz tutulması için Deniz Temiz Derneği TURMEPA ile iş birliği yapıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi