DOLAR 32,3152 0.2%
EURO 35,1218 -0.03%
ALTIN 2.292,510,67
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rektör Budak yeni döneme öğrencilerle başladı

Rektör Budak yeni döneme öğrencilerle başladı

ABONE OL
Kasım 20, 2021 11:50
Rektör Budak yeni döneme öğrencilerle başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ege Üniversitesi Öğrenci Toplulukları temsilcilerinden oluşan bir grup öğrenci Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın  yeniden rektör atanması  dolayısıyla   sürpriz bir ziyaret yaptı. Yeni döneme Egeli gençlerle başlayan Rektör Budak, Egeli gençlerin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkür etti.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Ege Üniversitesi Rektörlük görevine yeniden Prof. Dr. Necdet Budak atandı. Ege Üniversitesi öğrencileri Rektör Budak’ı konutu önünde  karşılayarak pasta kesti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Sevgili öğrencilerimize Ege Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanmam sebebiyle hazırladıkları sürpriz kutlama için çok teşekkür ediyorum. İkinci Rektörlük dönemimin ilk gününü öğrencilerimle geçirmenin tarifsiz mutluluğunu yaşıyorum. İyi ki varsınız Allah mahcup etmesin, burada öğrencilerle bir başarı hikayesi yazdık. Eğitim öğretimde kalite anlamında Türkiye’nin ilk akredite üniversitesi olduk. İnşallah Araştırma üniversitesi olma sürecimizde  Aralık ayında açıklanacak. Şimdi yeni şeylerde söyleyeceğiz.  Geldiğimden beri söylediğim şey öğrenci için buradayım, yine öğrenci için buradayız. O nedenle desteğiniz benim için çok önemli, böyle geldiniz beni çok mutlu ve onore ettiniz. Aslında iç dünyamda çok duyguluyum. Sağ olun var olun. Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’a şükranlarımı sunarım” dedi.

Öğrencilerin pasta kesmesinden sonra, Ege Üniversitesi Türk Halk Dansları Topluluğu (TÜHAD) öğrencileriyle  birlikte Rektör Budak halay çekti. Öğrenciler de yeni dönemde Rektör Budak’a başarılar diledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi