DOLAR 32,3664 0.14%
EURO 34,9758 -0.31%
ALTIN 2.324,110,21
BITCOIN 22812910,79%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rektör Budak, Egeli kadın sağlık çalışanlarının “Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • Rektör Budak, Egeli kadın sağlık çalışanlarının “Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı

Rektör Budak, Egeli kadın sağlık çalışanlarının “Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı

ABONE OL
Mart 8, 2022 13:10
Rektör Budak, Egeli kadın sağlık çalışanlarının “Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Dünya Kadınlar Günü” dolaysıyla Ege Üniversitesi Hastanesi ve üniversite bünyesinde görev yapan kadın çalışanlarla bir araya geldi. EÜ bünyesindeki akademik ve idari birimlerde görev yapan kadın çalışanların Kadınlar Günü’nü kutlayan Rektör Budak, Bayındır Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin elleriyle diktikleri menekşeleri hediye etti.

 

Ege Üniversitesi olarak kadın hakları konusunda önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Rektör Budak, “Üniversitemiz her zaman kadınların yanında olmuştur. Çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin yarısından fazlasını kadınlar oluşturuyor. Kadınlarımızın olduğu yerde nezaket, saygı ve disiplin ortamı oluşuyor. Bu özel günde pandemi sürecinde de yoğun çalışmalar yürüten kadın sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Bayındır Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrencilerimizin elleriyle diktiği menekşeleri, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla hastanemizdeki kadın çalışanlarımıza hediye ettik. Her zaman en iyi sağlık hizmetini sunmak için canla başla görev yapan kadın sağlık çalışanlarımızın Kadınlar Günü’nü kutlarım.  Bir kadın, sadece yetiştirdiği nesiller aracılığıyla değil; emeğiyle, özverisiyle, idealizmiyle, başarılarıyla ve hayatın her alanına kattığı değerlerle geleceğe yön verir. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

 

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla EÜ Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisinde Olten Sanat Vakfı tarafından “Dünya Kadınlar Günü Özel Konseri” gerçekleştirildi. Ayrıca Olten Sanat Vakfı İcra Kurulu Balkanı Fatma Olten, bir söyleşi gerçekleştirdi. EÜ çalışanı Bahar Bilgili ise kadınlar gününe özel resim sergisi açtı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi