DOLAR 32,3317 0.23%
EURO 35,1418 0.02%
ALTIN 2.300,401,02
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Panasonic Life Solutions Türkiye yeni nesil simülasyonla A-Tech fuarına katılıyor
  • Bizden Haber
  • Teknoloji
  • Panasonic Life Solutions Türkiye yeni nesil simülasyonla A-Tech fuarına katılıyor

Panasonic Life Solutions Türkiye yeni nesil simülasyonla A-Tech fuarına katılıyor

ABONE OL
Kasım 13, 2021 15:10
Panasonic Life Solutions Türkiye yeni nesil simülasyonla A-Tech fuarına katılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’nda Panasonic Life Solutions Türkiye ‘yeni nesil ev ve otel simülasyonuyla’ ziyaretçileri karşılayacak. Panasonic Life Solutions Türkiye Satış&Pazarlama İş Bölümü Başkan Yardımcısı Azim Tuncinar, “Global teknolojik gücümüz ve yerel üretim kaslarımızı, yeni nesil ürünlerimizle katılımcılara anlatacağız” dedi.

 

 

A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı, 18-21 Kasım tarihleri arasında Panasonic Life Solutions Türkiye’nin de katılımıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Pandemi sebebiyle bir yıllık aradan sonra yapılacak olan A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na, Panasonic Life Solutions, yeni nesil ev ve otel simülasyonuyla katılacak. Fuara özel yapılacak kurulumda son teknoloji ürünlere yer verilecek.

 

Panasonic Life Solutions Türkiye Satış&Pazarlama İş Bölümü Başkan Yardımcısı Azim Tuncinar, “Pandemi sebebiyle verilen bir yıllık aranın ardından sektörle buluşmayı heyecanla bekliyoruz. Avrupa’nın en güçlü üretim kapasiteli endüstriyel tesislerimizde, güvenlik ve enerji verimliliği sağlayan ürün ve çözümlerimizi fuarda da paylaşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. A-Tech Fuarı’nda, Panasonic Life Solutions olarak global teknolojik gücümüzü ve yerel üretim kaslarımızı yeni nesil ürünlerimizle ziyaretçilere anlatmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi