DOLAR 32,3317 0.23%
EURO 35,1418 0.02%
ALTIN 2.300,401,02
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu’ndan Öğretmenler Günü Sürprizi

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu’ndan Öğretmenler Günü Sürprizi

ABONE OL
Kasım 25, 2021 14:10
Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu’ndan Öğretmenler Günü Sürprizi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Öğretmenler Günü’nde Diyarbakır’ın Bismil ilçesindeki Atatürk İlkokulu'na sürpriz bir ziyaret yaptı. Nurcan öğretmenin sosyal medya aracılığıyla Orman Genel Müdürlüğü’nden (OGM) fidan talep etmesi üzerine, oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ve OGM ekipleri fidanları 24 Kasım sabahı okula teslim ederek, öğretmen ve çocuklarla birlikte fidanları toprakla buluşturdular.  

Sevilen oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, çocukların ve öğretmenin hayalinin gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Yolda gelirken çok heyecanlandım. Sürecin öncesinde şu şekilde özetleyebiliriz, siz başvuruda bulunuyorsunuz. Orman Genel Müdürlüğü de bu başvurunuza kayıtsız kalmıyor. Sonrasında da bu organizasyon gerçekleşiyor ki ne kadar güzel. Bu bir emsal olsun, tüm okullara da yayılsın" diye konuştu.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesindeki Atatürk İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni Nurcan Taşçıer Kurt, okulun çevresini yeşillendirmek amacıyla eylül ayında sosyal medya hesabı üzerinden Orman Genel Müdürlüğü'nden fidan talep etti. Mesajı gören Orman Genel Müdürlüğü ekipleri de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde okulu ziyaret etti. Ziyarette, sınıftaki öğrencilere çanta ve fidan getiren Orman Genel Müdürlüğü yetkililerine, oyuncu Sinan Çalışkanoğlu da eşlik ettik. Okul girişinde bir araya gelen Orman Genel Müdürlüğü ekipleri ve oyuncu Çalışkanoğlu, çiçek alarak Kurt'un ders verdiği sınıfa girdi. Ekipleri gören öğretmen Kurt, kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Orman Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in selamlarını ileterek, kendisinin bizzat gelmeyi istediğini ancak yurt dışı programından ötürü katılamadığını, öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladıklarını iletti. Ziyaretin ardından İlçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Sinan Çalışkanoğlu, Mehmet Zeki Bayıcı, Nurcan Taşçıer Kurt ve öğrenciler, fidanları dikti. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi