DOLAR 32,5795 0.19%
EURO 34,8148 0.42%
ALTIN 2.417,61-0,61
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okulda Değerli Hissetmek

Okulda Değerli Hissetmek

ABONE OL
Ağustos 17, 2022 19:01
Okulda Değerli Hissetmek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsonite gerek seyahat gerek iş gerekse okul çantalarıyla sektörde adı geçen dev bir marka olmayı sağlamıştır. Kalitesinden ve rahatlığından ödün vermeyen okul çantalarıyla da çocuklarınız kendilerini iş insanı gibi hissederek, onların okuldaki motivasyonlarını artırmalarını sağlayacak. Samsonite çantalar yediden yetmişe herkesin kullanabileceği model ve çeşide sahip. Kalite ve rahatlığa Samsonite sırt çantası ile ulaşabilmek artık mümkün. Okul alışverişi listesinde mutlaka olması gereken okul çantasının başarılı modellerini bu markadan bulabilirsiniz. 

Her yaşta öğrencinin ihtiyaçları, gereksinimleri ve zevkleri farklıdır. Okula yeni başlayacak çocuklar için aileler büyük bir özenle okulu sevdirmek için çocuklarına en uygun, en güzel ve en rahat çantayı seçmek için zaman ayırırlar. Tam bu sırada Samsonite sırt çantaları devreye girmektedir. İlk okul deneyimi heyecanlarını unutmamak için özenle ve itina ile en güzel çantayı seçmek birinci öncelikleridir. Her okul dönemine ait farklı renk ve tasarımda çantalar bulabilirsiniz. Anaokulu çantası, İlköğretim, ortaöğretim ve lise öğrencilerine özel sırt çantası modelleri için Samsonite okul çantası sayesinde doğru ve en uygun tercihi yapabilirsiniz.

Çocuklar okulda renkli ve baskılı çantalarıyla en sevdikleri karakterleri yanlarında taşıyabilirken gençler de şehirde havalı olmanın keyfini sürecek. Her alanda kullanabileceğiniz Samsonite çantalarını arkadaşlarınızla ormana pikniğe giderken, spora giderken kullanabilir hatta yanınızda olmasını istediğiniz her an dizüstü bilgisayarınız için de güvenle ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Samsonite sırt çantalarında ki bir çok model su geçirmez ve su kaydırma özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde çantanızda taşıdığınız kitap ve defterleriniz ıslanmayacak. Çantanızda taşıdığınız dizüstü bilgisayarınızı düşünmenize gerek yok. Su geçirmez yapısı sayesinde Samsonite sırt çantası, düşen yağmur damlalarını çantadan yere kaydırarak dizüstü bilgisayarınızın suya maruz kalmasını engelleyerek zarar görmeden taşımanıza destek olacak. Ergonomik yapısı ve yumuşak omuz kayışları sayesinde çantanız ne kadar ağır olursa olsun omuzlarınızda ağrı ve ağırlık hissetmeden aradığınız çanta taşıma konforunu yakalamış olacaksınız. Tüm hava koşullarında kullanabileceğiniz Samsonite sırt çantaları sayesinde tarzınızı renkli model ve tasarımlarla öne çıkaracaksınız.

Samsonite Çantaların Renkli Tasarımları

Yediden yetmişe herkese hitap eden cümlesini yedinin altına düşürebiliriz. Samsonite, anaokulu hatta kreşe başlayacak küçük çocuklarımızın da yanında. Renkli ve sevimli hayvan karakterli modelleriyle çocukların dünyasını daha da renklendiriyor. İster okulda ister seyahatlerinizde çocuklarınız için en iyi yol arkadaşı olacak. 

Renkli tasarımı ve güven veren yapısıyla Samsonite sırt çantaları sizin tarzınıza uygun şıklığı yakalamanızda büyük rol oynayacak. Samsonite sırt çantaları, ihtiyacınız olan her alan uyum sağlar. Antrenmana gideceğiniz günlerde büyük bölmesinde spor ayakkabı ve yedek giysilerinizi muhafaza ederek eşya taşımanızda rahatlık ve görünüş olarak spor şık olmanızı sağlar. Bunun yanında okula giderken kitap ve defterlerinizle birlikte dizüstü bilgisayarınızı çantada taşıyarak sunum zamanı okul şıklığı ve önemli görüşme günlerinizde ise minimal şıklığı yakalamanızı sağlayacak. Çantanızda ki renklerin hakimiyeti, birbiriyle uyumlu çizgileri ve modern tasarımlı çantalar ile siz sadece gününüzü geçirin, Samsonite ile her zaman rahatsınız.

Samsonite Rahatlığı Her Zaman Yanınızda

Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte gençler okul sonrasında arkadaşlarıyla gezmeye daha çok yürümeye keyifli vakit geçirmeye daha çok zaman ayırıyorlar. Yürüyüş sırasında onlara eşlik eden ve tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla bir araya topluyor. Ergonomik yapısıyla yükü omuzlara eşit olarak dağıtan Samsonite sırt çantaları gündelik yaşamımızın kaçınılmaz parçalarından biri haline geliyor. Sırt çantası kullanmaktan hoşlanmayan kişiler renk uyumunu, sırt çantası rahatlığını ve şıklığı tattıktan sonra Samsonite sırt çantalarından vazgeçemeyecek. Çocuklar Samsonite sırt çantaları ile okula hazır. Dayanıklı tasarımı, su geçirmez ve su kaydırma özelliği ile birlikte geniş iç hacmi sayesinde eşyalarını güvende tutar. Ergonomik omuz askıları sayesinde rahat etmeleri ve istedikleri uyumu bulabilmeleri için ayarlanabilir şekilde tasarlanmıştır.

Yalnızca kendiniz için değil çeşitli model ve renkleriyle sevdikleriniz için de tercih edebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden birisidir. Gerek doğum günü, gerek yıbaşı, gerekse içinizden geldiği herhangi bir zaman da sevdiklerinize Samsonite sırt çantası hediye ederek onları rahatlığa kavuşturabilirsiniz.

İhtiyaca Göre Sırt Çantası Seçimi

Kırtasiye alışverişinin yanı sıra okul öncesi çocuğunuzun birçok eksiği olduğunu fark edeceksiniz. Çocuğunuzun gelişimini göz önünde bulundurarak onlara en uygun ve rahat edebilecekleri sırt çantasını seçerken kaçıncı sınıfa gittiği gibi bilgiler seçiminizi yaparken işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda her çocuğun zevki farklıdır. Farklı renk ve model seçenekleriyle çocukların seçim yapması kolaylaşıyor. Çocuğunuzun geçeceği sınıfa göre gereksinimleri ve çanta boyları farklılık gösterecektir. 

3-5 Yaş arası tüm çocuklar özellikle hayvanları çok severler. Bu minik bir salyangoz olabilir, sokakta gördükleri sevimli kedi yavruları ve köpekler de olabilir. Her hayvana karşı büyük bir sevgi ile yaklaşırlar ve onları beslemek isterler. Okula başlayacakları ilk deneyimlerini daha da özel kılmak ve hayatlarında ki yeni bir dünyanın kapılarını aralarken onlara eşlik edebilecek en iyi seçim; en sevimli dostlarının ve onların en sevdiği karakterlerin yer aldığı figürlü anaokulu çantalardır. Anaokuluna başlayacak çocuğunuz için özel tasarlanmış, yaşına yönelik baskılı ve ilkokul çantalarına göre nispeten daha ufak ve hacimli tasarımları tercih edebilirsiniz. İlkokula yeni başlayacak çocuğunuzun motive olacağı renkli bir modele ihtiyacı olacaktır. Orta okula başlayan çocuklar için orta okul; yeni okul, yeni dersler, keşfedelicek yepyeni bilgiler demektir. Ortaokul ile birlikte ders sayısının artması ve yapılan spor ve sanatsal etkinlikler gibi aktivitelerin de eklenmesi ile birlikte derslerde kullanılacak ekipmanlar da artmış olacaktır. Çok gözlü, cepli çantalar çocukların daha kolay toplanmasını ve organize olmalarını sağlar. Aynı zamanda cüzdan, anahtar gibi eşyalarının da kaybolmaması için alacağınız sırt çantasında ufak, gizli bölümlerin de olmasına dikkat edebilmelidir. Lise döneminde çocuklar kendilerini daha fazla ifade etme ihtiyacı duyarlar. Bu sebepten gençlerin zevklerine uygun, kendi tarzlarını ifade eden sırt çantası seçmek gerekir. 

Çocuklar büyüyor, onlar büyüdükçe yanlarında taşıdıkları çantalar büyüyor, çantaların tasarımları da çoğunlukla sadeleşiyor. Bu yaşa özel daha sade tasarım sırt çantaları tercih etmek isteyeceklerdir. Samsonite sırt çantalarındaki renk hakimiyetinin yoğunlukta olduğu sırt çantaları sayesinde çocukları ve gençlerin seçim yapmaları kolaylaşıyor. Liseye yeni başlayacak çocuğunuzun artık okulun yanında kendini tanıyacağı, hobilerini keşfedeceği bir döneme girmiş oluyor. Bu sebeple okulla birlikte sportif aktivitelere, resim ve müzik gibi sanatsal aktivitelere ya da enerji harcayabilmek için gideceği dans kursu için yanında daha fazla ekipman taşıması gerekmektedir. Tüm ihtiyaçları karşılayabilmesi için biraz daha büyük ve hacimli, ihtiyaca yönelik sırt çantası seçmelisiniz.

Her şeyden önce sağlık. Çocukların taşıdığı çantalar kitaplar, defterler ve kendi aktivitelerini gerçekleştirecekleri eşyalarla dolu olacaktır. Onların omurga gelişiminde ihtiyaç duydukları ergonomik gereksinimler farklıdır. Bu sebepten gelişim çağında olan çocuğunuza çanta seçimi yaparken; omurga, omuz, bel ve sırt ağrılarından korumak ve olası kamburluk risklerini göz önünde bulundurarak bu gibi problemlere karşın çocukların boy ve kilosu seçilecek çanta boyları ile orantılı olmalıdır. Genellikle çocuğunuzun toplam kilosunun %10’unu geçmeyen çantalar seçmenizi öneririz. Samsonite sırt çantaları sayesinde yaşa ve ihtiyaca uygun farklı boyut, renk ve tasarımlarda sırt çantasını rahatlıkla bulabileceksiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi