DOLAR 32,3445 0.27%
EURO 35,1715 0.05%
ALTIN 2.308,911,39
BITCOIN 22908352,70%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Novo Nordisk bu yıl da Türkiye’nin en beğenilenleri arasında

Novo Nordisk bu yıl da Türkiye’nin en beğenilenleri arasında

ABONE OL
Aralık 7, 2021 14:50
Novo Nordisk bu yıl da Türkiye’nin en beğenilenleri arasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyada 1923’ten, Türkiye’de ise 1995’ten bu yana faaliyet gösteren Novo Nordisk En Beğenilen Şirketler Araştırması’nda sektörünün en beğenilenleri arasında yer aldı. Novo Nordisk Türkiye Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dr. Burak Cem “misyonumuz öncü çığır açan tedavilerle hayatları değiştirmek ve iyileştirmek; bunun için de en değerli kaynağımız çalışanlarımız” dedi.

Faaliyet gösterdiği alanda, yaklaşık 100 yıllık yenilikçiliğe ve liderliğe sahip global sağlık şirketi Novo Nordisk, dünyada 80 ülkede yaklaşık 43 bin kişilik bir ekiple, ürünlerini 170 ülkeye ulaşıyor. Diyabet tedavisine ek olarak obezite, nadir kanama bozuklukları, hormon replasman tedavisi ve büyüme hormonu alanlarında da öncü çalışmalar ile hastaların hayatlarına dokunan Novo Nordisk, 21. yüzyılın en büyük sağlık sorunlarından biri olan diyabeti yenmek ve obeziteyi değiştirmek misyonu ile faaliyet gösteriyor. Dünyanın en büyük vakfı olan Novo Nordisk Vakfı tarafından yönetilen Novo Nordisk, Türkiye’de 1995 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor.

İnsana verdiği değer ile global liderliğini geleceğe taşımayı amaçlayan Novo Nordisk, Capital dergisinin her yıl düzenlediği ve bu yıl 1.980 yöneticinin rekor katılımı ile gerçekleşen Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri araştırmasında, üçüncü kez ilk 3 sırada yer aldı.

Novo Nordisk Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Kutay Kavukçu şirketin işveren marka yaklaşımına yönelik yaptığı açıklamada “Şirketimiz demek, tüm çalışanlarımız demektir” prensibinden yola çıkan işveren markası yaklaşımıyla, Novo Nordisk çalışanlarına mevcut önceliklerini ve bir sonraki adımda nereye gitmek istediklerini destekleyen bir iş-yaşam dengesi sunmayı hedefliyor” dedi. 

“Misyonumuz, öncü çığır açan tedavilerle hayatları değiştirmek ve iyileştirmek; bunun için de en değerli kaynağımız çalışanlarımız” açıklamasında bulunan Novo Nordisk Türkiye Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dr. Burak Cem, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: 

“Her geçen gün daha da dinamikleşen bir sektörde faaliyet gösteren, yenilikçi bir şirketiz. Gelecekte başarılı olmamızı sağlayacak eforun, bizi bugün bulunduğumuz yere getiren çalışmalardan daha fazlası olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, sürekli olarak çalışma şeklimizi geliştiriyoruz. Burada en değerli kaynağımız insan. İnsan hayatını iyileştirmek için adanmış çalışanlarımız ile birlikte güçlüyüz. Bu çabalarımızın karşılığında, Türkiye’nin en beğenilen ilaç şirketleri arasında üç kez ilk 3’te yer almak bizi gururlandırıyor.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi