DOLAR 32,3214 0.21%
EURO 35,1413 0.01%
ALTIN 2.299,530,98
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nevşehir Belediyesi’nden Sokaktaki Minik Dostlarımız İçin Kış Seferberliği
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • Nevşehir Belediyesi’nden Sokaktaki Minik Dostlarımız İçin Kış Seferberliği

Nevşehir Belediyesi’nden Sokaktaki Minik Dostlarımız İçin Kış Seferberliği

ABONE OL
Kasım 23, 2021 14:50
Nevşehir Belediyesi’nden Sokaktaki Minik Dostlarımız İçin Kış Seferberliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir Belediyesi, kış aylarında sokak kedilerinin daha sıcak ortamlarda barınması ve hijyenik ortamlarda yaşamlarını sürdürebilmesi için parklara kalıcı kedi evleri montajına başladı. Ahşaptan yapılan kedi evleri hayvan severlerin de beğenisiyle karşılandı.

Hayvan Kasabası’nda gerçekleştirilen tedavi, bakım, barınma ve rehabilitasyon hizmetlerinin yanı sıra şehrin tüm mahallelerindeki parklara yerleştirdiği besleme odakları ile yılın 12 ayı sokak hayvanlarını aç ve susuz bırakmayan Nevşehir Belediyesi, kış aylarında sokaktaki canlılar için yeni bir çalışma başlattı.

Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde ahşaptan yapılan kedi evleri parklara ve mahallelerdeki uygun noktalara yerleştirilmeye başlandı.

İlk etapta 25 adet yapılan kedi evlerinin sayısının önümüzdeki günlerde arttırılacağı ve aynı uygulamanın sokak köpekleri için de yapılacağı bildirildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi