DOLAR 32,3310 0.24%
EURO 35,0949 -0.12%
ALTIN 2.299,870,99
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

myBidfood ile ev dışı tüketimde maliyetler kontrol altında!

myBidfood ile ev dışı tüketimde maliyetler kontrol altında!

ABONE OL
Nisan 22, 2022 13:30
myBidfood ile ev dışı tüketimde maliyetler kontrol altında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev dışı tüketim ve gıda alanında uzmanlaşmış lider şirketlerden biri olan
 Bidfood Türkiye, 7/24 her yerden ulaşılabilen myBidfood platformu ile müşterilerinin maliyetlerini ve tedariklerini yönetmelerine yardımcı oluyor.

 

Ev dışı tüketim ve gıda alanında dijitalleşmenin öncülerinden Bidfood Türkiye, bir yandan kendi iş yapış biçimlerini değiştirirken diğer yandan hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Şirket, 2008 yılından bu yana kullandığı ve Bidfood Türkiye’yi sektörde önemli anlamda ayrıştıran myBidfood altyapısını pandemi döneminde geliştirerek müşterilerinin kullanımına sundu. 

 

myBidfood: Bir sipariş platformundan daha fazlası…

 

Bidfood Türkiye müşterileri, sektördeki en üst ve ileri teknolojiye sahip uygulama olan myBidfood’u bilgisayar veya telefonlarına yükleyerek kullanabiliyor. myBidfood sayesinde istedikleri zaman, istedikleri yerden bütün bilgilere ulaşıp 7/24 ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. 

 

Sadece bir sipariş platformundan daha fazlasını sunan myBidfood sayesinde, müşteriler kendi fiyatlarını, canlı stok bilgilerini, ürünlerin bütün içerik/alerjen bilgilerini ve fotoğraflarını tek bir platformdan görebiliyor. Hızlı sipariş butonunu kullanarak yapay zekanın daha önceki alımları analiz ederek oluşturduğu önerilerinden yararlanabiliyorlar. Böylece sadece üç adımda siparişlerini verebiliyorlar. Sipariş listelerini kaydedip, paylaşıp istedikleri zaman siparişlerini buna göre oluşturabiliyorlar. Aynı zamanda ekstre bilgileri, ödeme detayları, kredi limitlerini de canlı olarak takip edebiliyor ve en son hangi ürünü hangi maliyetten ne kadar aldıklarının kontrolünü de gerçekleştirebiliyorlar. Böylece maliyetlerini kontrol ederken kendi içlerinde kurgulayabilecekleri hiyerarşi sistemiyle farklı onay düzenleri de kurabiliyorlar. 

 

myBidfood eksiği görüyor, siparişi hatırlatıyor

 

myBidfood alt yapısında yapılan bir yenilikle, müşterilerin reçete bilgilerine istinaden hangi üründen ne kadar sipariş etmesi gerektiğini hesaplamadan, doğrudan sistemin müşteriye öneride bulunabileceği bir maliyet yönetim modülü de eklendi. Ayrıca müşterilere, siparişlerinin nerede olduğunu canlı bir şekilde izleme imkanı da sağlandı. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi