DOLAR 32,3782 0.17%
EURO 35,0016 -0.21%
ALTIN 2.324,660,24
BITCOIN 2255658-1,20%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müziğin ritmi Regnum Carya’da yükseliyor!

Müziğin ritmi Regnum Carya’da yükseliyor!

ABONE OL
Kasım 16, 2021 11:10
Müziğin ritmi Regnum Carya’da yükseliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz yıllarda dünyaca ünlü müzik devlerini ağırlayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Regnum Carya, kesintisiz müziğe ev sahipliği yaparak dört mevsim eğlence ayrıcalığını misafirleriyle paylaşıyor. Sevilen tarzları ve yoğun ilgiyle karşılanan performanslarıyla müziğin en popüler isimleri Regnum Carya’da müzik ve eğlence dolu hafta sonlarının mimarı oluyor. Müzik serüvenine sokak müzisyenliğiyle başlayan ve hızla yükselişe geçen Evrencan Gündüz’le başlayan hafta sonu konserleri Türk rock müziğin sevilen sesi Fatma Turgut’tan sonra genç sanatçı Sena Şener’i ağırlamaya hazırlanıyor.

 

 

İki yıl boyunca müziğin dünyaca ünlü isimlerini ağırlayarak yılın en çok konuşulan konserlerine imza atan Regnum Carya kış sezonuna müzik ve eğlence dolu bir programla geçiş yapıyor. Kısa süre önce sunduğu kış paketiyle misafirlerine avantajlı ve kaliteli bir tatil sunan Regnum Carya kış sezonunda konaklayan misafirlerine yaz enerjisini yaşatmaya devam ediyor. 

 

Popüler isimlerle müzik dolu hafta sonları Regnum Carya’da

 

Ev sahipliği yaptığı ses getiren etkinlikleriyle klasik otel anlayışını baştan sona değiştiren Regnum Carya kış sezonunda da keyifli tatilin adresi oluyor. Müzik ve eğlencenin ritmini yükselten hafta sonu konserleri, müziğin iddialı isimleriyle Regnum Carya, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Hafta sonu konserlerinde sahne alan kendine has isimlerle kesintisiz eğlenceden vazgeçmeyenler için unutulmaz performanslar sergiliyor. Müzik kariyerine sokak müzisyenliğiyle başlayan ve kısa sürede en çok dinlenen isimler arasına girmeyi başaran Anadolu Funk’ın genç sesi Evrencan Gündüz’le başlayan hafta sonu konserleri Türk rock müziğin iddialı vokali Fatma Turgut’tan sonra başarılı coverlarıyla da dikkat çeken Sena Şener’le devam ediyor. Sena Şener sevilen yabancı coverları ve liste başı şarkılarıyla 19 Aralık Cumartesi günü 21:30’da Regnum Carya sahnesinde müzik severlerle buluşuyor.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi