DOLAR 32,3873 0.19%
EURO 35,0643 -0.07%
ALTIN 2.325,620,28
BITCOIN 2275147-0,40%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Monster Notebook’tan aksiyon tutkunları için Riders Republic kampanyası

Monster Notebook’tan aksiyon tutkunları için Riders Republic kampanyası

ABONE OL
Kasım 13, 2021 15:10
Monster Notebook’tan aksiyon tutkunları için Riders Republic kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Monster Notebook, stratejik ortağı Intel’in iş birliği ile oyuncuları sevindirecek yepyeni bir bundle kampanyası daha gerçekleştirdi. Monster Notebook’tan Intel® Core™ i5 veya i7 işlemciye sahip dizüstü bilgisayar alan kullanıcılar, Riders Republic ve The Rift Breaker oyunlarının yanı sıra Bless Unleashed oyun içi içeriklerine de sahip oluyor.

 

Monster Notebook, aksiyon oyunu tutkunlarını heyecanlandıran yepyeni bir kampanyaya imza attı. Intel iş birliği ile hayata geçirilen kampanya ile Intel® Core™ i5 veya i7 işlemcili Monster Notebook alan kullanıcılar, hem Riders Republic ve The Rift Bteaker oyunlarına hem de Bless Unleashed oyun içi içeriklerine sahip oluyor.

 

Aksiyon ve açık dünya oyunu olan Riders Republic’te oyuncular kariyer modunda veya çok oyunculu etkinliklerde, Yosemite, Zion ve Bryce Kanyonu gibi simgesel ABD ulusal parklarında bisiklet, kayak, kar kayağı veya atlayış tulumu kullanarak mücadele ediyor. Ekstrem spor deneyimini oyunculara sıra dışı bir görsel evrende sunan Riders Republic, 269 TL fiyat etiketiyle 28 Ekim’de satışa çıktı.

 

Kampanyadan yararlanan kullanıcılar Riders Republic’in tam indirme erişimine sahip olmanın yanı sıra 149 TL değerindeki The Rift Breaker’in tam indirme erişimine ve 309 TL değerindeki Bless Unleashed oyun içi içeriğine erişim ayrıcalığı kazanıyor.

 

Yerleşik yapay zekâ ve Wi-Fi 6 özellikleriyle yüksek performanslı ve kesintisiz oyun deneyimi sağlayan Intel® Core™ i5 ve i7 işlemcili Monster Notebook alımlarında geçerli kampanyadan 28 Şubat 2022’ye kadar yararlanılabiliyor. 

 

Intel® Core™ i5 veya i7 işlemcili Monster Notebook alan kullanıcıların, stoklarla sınırlı kampanyadan yararlanmak için Monster Notebook’un web sitesindeki kampanya sayfasından anahtar kodlarını alarak bu kodları en geç 31 Mart 2022 tarihine kadar aktive etmesi gerekiyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi