DOLAR 32,5170 0.21%
EURO 34,8590 0.36%
ALTIN 2.487,751,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

ABONE OL
Kasım 23, 2021 13:10
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öğretmenlerimiz, ülkemizin kuruluşundan bu yana aydınlık yarınlara giden Cumhuriyet yolunda büyük bir rehber olarak görev yapmışlardır. Şüphesiz Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.

 

Türk gençliğinin fikren, ahlâken ve vicdanen iyi yetişmesi; kendisini tüm benliğiyle öğrencisine adayan öğretmenlerimizin üstün özverisi sayesinde olmuştur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları açısından, hem de öğrencilerimizin bedensel ve zihinsel gelişiminde önemli bir rol üstlenen öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir.

 

Böyle anlamlı ve güzel bir günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnet duyguları ile anıyor, yurdumuzun dört bir yanında çağdaş ve uygar nesiller yetiştirmeye çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi