DOLAR 32,5252 0.24%
EURO 34,8514 0.34%
ALTIN 2.487,811,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Pazar Günü Foça ve Dikili’ye Geliyor
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Pazar Günü Foça ve Dikili’ye Geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Pazar Günü Foça ve Dikili’ye Geliyor

ABONE OL
Ağustos 19, 2022 12:04
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Pazar Günü Foça ve Dikili’ye Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta Menderes’e bağlı Özdere ve Gümüldür, Seferihisar’a bağlı Ürkmez ve Sığacık programları yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce programına hız kesmeden bu hafta Pazar günü Foça’dan başlayarak İzmir’in kuzeyinde devam edecek.

 

10 Ağustos tarihinde Merkez Yürütme Kurulu toplantısını Denizli’de yaptıktan sonra İzmir’e gelen ve Menderes İlçesi Ahmetbeyli kavşağında büyük bir konvoyla karşılanan İnce,  sahil şeridinde yaptığı çalışmaları Seferihisar Sığacık’ta noktalamıştı.  Önümüzdeki pazar günü rotasını Foça ve Dikili'deki programlardan sonra Ayvalık ve Edremit’e çevirerek Çanakkale’ye kadar tüm sahil bandını tarayacak.

 

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, İzmir olarak Genel Başkanımızın programlarına tüm örgütlerimizle güçlü bir katkı koymaya çalışıyoruz. Pazar günü, Genel Başkanımızı yine İzmir’e örnek bir şekilde ağırlayıp, ev sahipliği yapacağız. İzmir’de yapılan tüm programlarda Muharrem İnce’ye büyük ilginin olduğunu vurgulayan Oğuz, bundan dolayı kendilerinin çok mutlu olduklarını belirtti.    

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi