DOLAR 32,3624 0.12%
EURO 35,0542 -0.2%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2266639-0,49%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kervan Gıda’da İki Önemli Atama

Kervan Gıda’da İki Önemli Atama

ABONE OL
Ağustos 16, 2022 10:10
Kervan Gıda’da İki Önemli Atama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

85 ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda, halka arz sonrası hızlandırdığı organizasyonel dönüşüm adımlarını başarıyla sürdürüyor. Bu çerçevede iki önemli atamayı duyuran Kervan Gıda’da; Oğuz Ay ve Türkşad Salihoğulları, Genel Müdür Yardımcısı unvanıyla görevlerine başladılar.

 

Halka arzla yakaladığı ivmeyle üretim ve ihracat hacmini artıran Kervan Gıda, gelişen operasyonel yapısı ve büyüyen hedeflerine paralel olarak organizasyonel dönüşüm çalışmalarını da hızlandırdı. Son olarak şirketin büyüyen hedef ve iş hacmine paralel organizasyonel değişikliklere iki genel müdür yardımcısı ataması eklendi. 

 

Oğuz Ay, Genel Müdür Yardımcılığına terfi etti

Kervan Gıda’da Pazarlama & Strateji Grup Başkanı olarak görev yapan Oğuz Ay, görev değişikliği ile Satış, Pazarlama, Kalite ve Stratejiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna atandı. Hızlı tüketim sektöründe farklı firmalarda uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış olan Oğuz Ay, 2017 yılından bu yana Kervan Gıda’da görevine devam ediyor. Kervan Gıda’nın Polonya’da üretim yapan ZPC Otmuchów’ın hisselerini satın almasından sonra şirketin icra kurulu üyesi olarak da görev yapan Oğuz Ay, Kervan Gıda’nın global satış ve pazarlama stratejisinin yapılandırılmasında önemli sorumluluklar üstlendi. 

 

Türkşad Salihoğulları Kervan Gıda’da

30 yılı aşkın deneyimiyle sektörün önemli firmalarında üst düzey yöneticilik yapan Türkşad Salihoğulları Kervan Gıda Operasyon Grup Başkanlığı, Mali İşler Direktörlüğü Finansal Kontrol ve Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü ile Bilgi Teknolojileri Kıdemli Yöneticiliğinden Sorumlu Genel Müdür yardımcısı olarak görevine başladı. İş hayatına finans sektöründe başlayan Salihoğulları, 30 yılı aşan kariyeri süresince Türkiye’nin önemli gıda firmalarında çalışma olanağı buldu. Çeşitli kurumlarda yönetim ve icra kurulu üyesi olarak da sorumluluk alan Salihoğulları, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi