DOLAR 32,6024 0.38%
EURO 34,7724 0.06%
ALTIN 2.495,820,48
BITCOIN 20185971,52%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kemer’de mazgallar temizleniyor

Kemer’de mazgallar temizleniyor

ABONE OL
Aralık 12, 2022 20:29
Kemer’de mazgallar temizleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemer Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlükleri, Kemer genelindeki mazgalların temizliğini yapıyor. Yağış nedeniyle tıkanan mazgalları açan belediye ekipleri, ilçede yaşanabilecek herhangi bir su ve sel baskını karşısında tedbir alıyor.

 

Havaların soğuması ve yağışların başlamasıyla ilçe genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, olası bir su ve sel baskınına karşı tedbir alıyor.

 

Belediye ekipleri, su baskınlarının yaşanabileceği bazı bölgelerde tıkanan mazgalların temizliğini yapıyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye ekiplerinin ilçe genelindeki mazgalların temizliğini yaptığını söyledi.

 

Herhangi bir olumsuz duruma mahal vermemek için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak ilçemiz genelinde tıkanan mazgalların temizliğini yapıyoruz. Kış aylarının başlamasıyla beraber yağışlarda yavaş yavaş şiddetleniyor. İlçemizde su ve sel baskınlarına karşı tedbir almak için mazgallarımızı sürekli temizliyoruz. Kemer için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi