DOLAR 32,3459 0.28%
EURO 35,1379 -0.02%
ALTIN 2.309,811,43
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keçiören Belediyesi  Üniversite Öğrencilerinin Evini Ücretsiz Taşıyor
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • Keçiören Belediyesi Üniversite Öğrencilerinin Evini Ücretsiz Taşıyor

Keçiören Belediyesi Üniversite Öğrencilerinin Evini Ücretsiz Taşıyor

ABONE OL
Ağustos 16, 2022 09:56
Keçiören Belediyesi  Üniversite Öğrencilerinin Evini Ücretsiz Taşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keçiören Belediyesi tarafından başlatılan ‘Biz Sizi Seve Seve Taşırız’ projesi ile üniversiteli öğrencilerin evleri ücretsiz taşınmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye tarafından görevlendirilen ekipler ilçe sınırları içinde yaşayan ve Keçiören sınırları içindeki başka bir adrese evini taşımak isteyen üniversite öğrencilerinin eşyalarını ücretsiz taşıyor. Öğrenciler ‘0312 361 10 06’ nolu telefonu arayarak belediyeden randevu alabiliyor. Belediye ekipleri de belirlenen gün ve saatte öğrencilerin eşyalarını taşımak için harekete geçiyor.

 

Üniversite öğrencilerini taşınma masrafından kurtarmak için bu projeyi başlattıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Başka şehirlerden okumak için Ankara’mıza gelen öğrencilerimiz burada yalnız değiller. Keçiören Belediyemizin tüm imkânlarını onlar için seferber ediyoruz. Ücretsiz nakliye hizmetimizden Keçiören sınırları içinde yaşayan tüm üniversite öğrencilerimiz faydalanabilir. Ekiplerimiz kıymetli öğrencilerimizin eşyalarını özenle taşıyarak yeni adreslerine ulaştırmaya devam edecek.” dedi.​

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi