DOLAR 32,4368 0.23%
EURO 35,0850 -0.13%
ALTIN 2.325,180,25
BITCOIN 22931261,89%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmit kent mezarlığında istinat duvarı çalışması

İzmit kent mezarlığında istinat duvarı çalışması

ABONE OL
Kasım 26, 2021 09:40
İzmit kent mezarlığında istinat duvarı çalışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Mezarlığı’na yeni istinat duvarı inşa ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, cenaze hizmetlerinin eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde yürütüldüğü İzmit Kent Mezarlığı’na yeni istinat duvarı yapıyor. Cenaze hizmetlerini Kent Mezarlığı’ndaki modern binasında gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da buradaki bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda burada oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı önlemlerini alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit ilçesinde bulunan Kent Mezarlığı’na yeni istinat duvarı inşa ediyor. Yol kenarlarında oluşabilecek toprak kaymalarını önlemek amacıyla istinat duvarı yapımına başlayan ekipler, yoğun ve titiz bir şekilde çalışmalarını yürütüyor.

 

150 METRE UZUNLUĞUNDA

Hem mezarların zarar görmemesi hem de yol kenarlarında oluşabilecek toprak kaymalarını önlemek amacıyla istinat duvarı yapımı çalışmalarını sürdüren ekipler, bu kapsamda uzunluğu 150 metre, yüksekliği ise 4 metre olacak şekilde istinat duvarı inşa edecek. Çalışmalar tamamlandığında yeni istinat duvarı, Kent Mezarlığı’nı daha da güvenli hale getirecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi