DOLAR 32,5890 0.34%
EURO 34,7987 0.16%
ALTIN 2.497,500,54
BITCOIN 21074235,57%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmit Karayolu Sokağı’nda üstyapı yenileme çalışmalarına başlandı
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • İzmit Karayolu Sokağı’nda üstyapı yenileme çalışmalarına başlandı

İzmit Karayolu Sokağı’nda üstyapı yenileme çalışmalarına başlandı

ABONE OL
Ağustos 17, 2022 07:40
İzmit Karayolu Sokağı’nda üstyapı yenileme çalışmalarına başlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kuruçeşme Mahallesi Karayolu Sokağı’nda asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Karayolu Sokağı üstyapı yenileme çalışmalarına başladı. 800 Metre uzunluktaki Karayolu Sokağı’nda gerekli görülen kısımlarda yağmur suyu altyapısı yenilendi. Çalışmalar kapsamında eskiyen ve bozulmaların meydana geldiği parkeler sökülerek yerine asfalt serimi yapılacak. Sökülen parkeler de Büyükşehir Belediyesi Solaklar Şantiyesi’ne taşınarak Yol Bakım Timi tarafından Kocaeli genelinde muhtelif zamanlarda yapılan parke onarım çalışmalarında kullanılıyor.

 

KARAYOLU SOKAĞI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Kuruçeşme Mahallesi İnkılap Caddesi’nin asfaltlanması ile başlanan üstyapı çalışmaları, Karayolu Sokağı’nda yapılan yenileme çalışmaları ile devam ediyor. Sokaktaki parkeler sökülerek yerine asfaltlama yapılacak. Kaldırımları da yenilenecek Karayolu Sokağı yepyeni bir çehreye kavuşacak.

 

SÖKÜLEN PARKELER BAKIM ONARIMDA KULLANILIYOR

Önümüzdeki günlerde İzmit Kuruçeşme Mahallesinde 102. Sokak, Muammer Aksoy ve Barış Caddeleri’nin eskimiş parkeleri de sökülerek yerine asfalt serimi ve kaldırım yenilenmesi çalışmalarına başlanması planlanıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından eskimiş parke taşları sökülerek zayi edilmiyor. Sökülen parkeler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Solaklar Şantiyesi’ne taşınarak depolanıp, burada muhtelif zamanlarda kent genelindeki parke yol ve kaldırımlarım bakım ve onarım çalışmalarında kullanılıyor. Yol Bakım Timi tarafından Kocaeli genelinde yapılan çalışmalarda ekseriyetle bu tür parke taşları bakım ve onarım çalışmalarında kullanılarak değerlendiriliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi