DOLAR 32,3392 0.22%
EURO 35,1035 -0.15%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş Dünyasının Lider İsimleri, Sabancı Üniversitesi Öğrencileriyle Buluşuyor
  • Bizden Haber
  • Gündem
  • İş Dünyasının Lider İsimleri, Sabancı Üniversitesi Öğrencileriyle Buluşuyor

İş Dünyasının Lider İsimleri, Sabancı Üniversitesi Öğrencileriyle Buluşuyor

ABONE OL
Kasım 25, 2021 10:11
İş Dünyasının Lider İsimleri, Sabancı Üniversitesi Öğrencileriyle Buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabancı Üniversitesi’nin 2009 yılından bu yana düzenlediği “Lider Buluşmaları”na bu yıl Makro Czechia CEO’su Atila Yenişen, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper ve Vaco SVP & Executive Partner Leslie Coob-Hector konuk oluyor. İlk buluşma 24 Kasım’da gerçekleşti.

 

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi bünyesinde düzenlenen "Lider Buluşmaları” bu yıl da iş dünyasının önde gelen isimleriyle gerçekleşiyor. “Lider Buluşmaları”, Sabancı Yönetim Bilimleri Fakültesi Profesyonel Yüksek Lisans Programları öğrenci ve mezunlarıyla, iş dünyasının başarılı ve lider isimlerini bir araya getiriyor. 

 

Bu yıl Lider Buluşmaları’na Makro Czechia CEO’su Atila Yenişen, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper ve Vaco SVP & Executive Partner Leslie Coob-Hector konuk oluyor. 

 

24 Kasım Çarşamba günü yapılan ilk Lider Buluşması’nda Makro Czechia CEO’su Atila Yenişen “Nasıl Expat Olunur?” başlığında deneyimlerini paylaştı.  

 

15 Aralık Çarşamba günü Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper “Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin, Öncü Girişimlerle Türkiye ile Dünyayı Birleştiririz”, 19 Ocak Çarşamba günü ise Vaco SVP & Executive Partner Leslie Coob-Hector “İş Topluluğunda İlişkiler Kurmak ve Pazar Payını Büyütmek” başlıklarında bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar.

 

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi tarafından 12 yıldır düzenlenen Lider Buluşmaları etkinlikleri, her yıl iş dünyasının önde gelen isimlerini ağırlıyor. Bugüne kadar 40’tan fazla üst düzey yönetici ve liderin, farklı alanlarda bilgi ve tecrübelerini paylaştığı Lider Buluşmaları’nda öğrenciler ve mezunlar, iş dünyasının stratejilerini alanının önde gelen üst düzey yöneticilerinden dinleme imkânı buluyor. İş dünyasının farklı sektör ve pozisyonlardan önde gelen isimlerinin bilgi ve deneyimleri, bugüne geliş hikayeleri, stratejileri ve gelecek vizyonlarının öğrenciler ve mezunlarla paylaşılması hedefleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi