DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,0704 -0.2%
ALTIN 2.282,000,21
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Huobi, Güneydoğu Asya’da ve dünya çapında uyumluluğunu büyütmeyi taahhüt ediyor
  • Bizden Haber
  • Ekonomi
  • Huobi, Güneydoğu Asya’da ve dünya çapında uyumluluğunu büyütmeyi taahhüt ediyor

Huobi, Güneydoğu Asya’da ve dünya çapında uyumluluğunu büyütmeyi taahhüt ediyor

ABONE OL
Eylül 4, 2022 20:39
Huobi, Güneydoğu Asya’da ve dünya çapında uyumluluğunu büyütmeyi taahhüt ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para birimi endüstrisinin artan gözetim ve düzenleme altına girmesiyle uyumluluk, globalleşme hedefleri olan her borsa için kilit bir odak alanıdır. Uyumluluğu ciddiye almak, yatırımcıların korunmasının yanında, piyasadaki oyunculara işlerini yapabilecekleri düzenlemeleri sağlamak konusunda da önemlidir. Ayrıca, yalnızca lisans gerekliliklerini karşılayan en güvenilir borsaların halka hizmet edebilmesi için endüstrideki çıtayı yükseltirler.

 

Küresel olarak güçlü uyumluluk geçmişi

Dünya çapında finansal özgürlüğü güçlendirme misyonuna sahip lider bir dijital varlık borsası olan Huobi Group, faaliyet gösterdiği her yerde uyumlu büyümeyi sürdürmeye kararlı. Amerika Birleşik Devletleri, Dubai, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Kore, Japonya ve Cebelitarık gibi önemli pazarlarda lisansları güvence altına alma konusunda güçlü bir geçmişe sahip.

 

Geniş, teknoloji ile ilgili nüfusu ve gelişen orta sınıfı ile Güneydoğu Asya, kripto benimsemede dünyanın önde gelen bölgelerinden biri olarak ortaya çıktı.  Bu bölge aynı zamanda Huobi'nin en hızlı büyüyen pazarlarından bazılarına da ev sahipliği yapmaktadır.

 

Huobi'nin kullanıcılara sunduğu garanti

Güneydoğu Asya'daki kilit ticari çıkarları, Huobi'nin varlığını büyütmeye ve Malezya dahil yerel pazarlarda lisans almaya derinden bağlı olmasının nedenidir. Dünya çapında pek çok ülke henüz dijital borsaları düzenleyen yasaları geçirmediği için, bu tür pazarlarda lisans almak basit veya kolay bir süreç olmayabilir. Bu, kısa vadeli belirsizliklere yol açsa ve halk arasında varlıklarının güvenli olup olmadığı konusunda endişeler uyandırsa da bu Huobi kullanıcılarının endişelenmesi gereken konulardan biri değil.

 

Kullanıcılarını ilk sıraya koyan Huobi, piyasa koşullarından bağımsız olarak tüm kullanıcıların platformda diledikleri zaman para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilmelerini garanti ediyor. Bu, son aylarda diğer borsaların para çekme işlemlerini askıya aldığı veya sınırladığı aşırı piyasa dalgalanması sırasında bile, işe başladığı ilk günden beri tuttuğu bir sözdür. Ayrıca tüm kullanıcıları, kendilerini etkileyen herhangi bir gelişme hakkında zamanında bilgilendirmeyi taahhüt ediyor.

 

Güneydoğu Asya'daki kullanıcıları koruma

Son zamanlarda artan kripto risk ortamıyla, Güneydoğu Asya'daki kripto kullanıcılarının varlıklarını güvende tutmak için her zamankinden daha fazla korumaya ihtiyaç duyuluyor. Kullanıcı varlık güvenliğini en yüksek önceliği haline getiren bir borsa olarak Huobi, onların ihtiyaçlarını karşılamak için iyi bir konuma sahip. Kapsamlı güvenlik sistemi, 2013'teki

 

kuruluşundan bu yana sıfır güvenlik açığı ile sektörde benzeri olmayan mükemmel bir sicil ortaya koydu.

 

Huobi kullanıcıları, sektör lideri platformla tanınan, ölçek ve likiditenin yanı sıra geniş kapsamlı ticari ürün ve hizmetlerin keyfini çıkarabilir.

 

Canlı ekonomileri sayesinde gelişen Güneydoğu Asya’da, kripto endüstrisinin gelişimini desteklemek amacıyla, Huobi bölgedeki operasyonlarını genişletmek için adımlar atıyor. Bu, aynı zamanda Huobi’nin finansal özgürlüğü güçlendirme ve kriptoyu tüm dünya için erişilebilir hale getirme misyonunu daha da ileriye taşıyacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi