DOLAR 32,5013 0.07%
EURO 34,8095 0.12%
ALTIN 2.495,010,44
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HONOR okula dönüş kampanyası ile ücretsiz bilgisayar bakımı sağlıyor

HONOR okula dönüş kampanyası ile ücretsiz bilgisayar bakımı sağlıyor

ABONE OL
Ağustos 18, 2022 08:40
HONOR okula dönüş kampanyası ile ücretsiz bilgisayar bakımı sağlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HONOR, 15 Ağustos tarihinden itibaren başlayan Okula Dönüş Kampanyası ile müşterilerinin bilgisayarlarına bakım imkanı sağlayan avantajlar sunuyor.

 

Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR, Okula Dönüş Kampanyası ile kullanıcılarına ücretsiz bilgisayar bakımı ve temizlik kiti sunan avantajlı bir kampanya başlatıyor. 15 Ağustos’ta başlayan ve 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanya ile HONOR müşterilerine ücretsiz PC temizlik hizmeti veya temizleme seti hediyesi sunuluyor.

 

HONOR Okula Dönüş Kampanyası’na katılan ve 1 Ağustos itibari ile HONOR bilgisayar satın alan müşteriler, bilgisayarlarının daha temiz ve iyi görünüme kavuşmasını sağlayacak PC Temizleme Seti Hediyesi veya HONOR yetkili servis merkezlerine götürüp dizüstü bilgisayarlarını tozdan ve kirden temizleyecek servis bakımını ücretsiz olarak yaptırabilecekler.  

 

HONOR Servisi ile Okula Dönüş Kampanyası ile ilgili katılım koşullarına ve kampanya içeriğine ilişkin daha detaylı bilgi almak için hihonor internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi