DOLAR 32,5681 0.13%
EURO 34,9253 0.7%
ALTIN 2.437,080,19
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hakemler Sezonu açıldı

Hakemler Sezonu açıldı

ABONE OL
Kasım 14, 2021 12:40
Hakemler Sezonu açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021-2022 İlyas Ayan Futbol Sezonunun açılışına Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı.

Adana hakem camiası 2021-2022 Futbol Sezonunun açılışını yaptı. Gündüz Tekin Onay Tesislerinde yapılan açılış törenine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı.

Başkan Soner Çetin törende yaptığı konuşmada, rahmetli İlyas Ayan’ı hayatının son dönemlerinde tanıma şansı yakaladığını belirterek, buradaki hakemlerden yeni İlyas Ayanların çıkacağına olan inancını ifade etti.

Başkan Soner Çetin, sporu bir bütün olarak düşünmek gerektiğini belirterek, “Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora yönlendirmek lazım. Biz de bu anlayışla futbol kulübü, salon sporları demeden tüm amatör kulüplerimize ayrım yapmadan destek veriyoruz. 12 yaş altı futbol turnuvası düzenledik ve devam ediyor. Tüm çocuklarımıza turnuva başında kupa ve madalyalarını vererek burada kazanan kaybeden olmadığı mesajını verdik. Amacımız çocuklarımızın spor devam etmesini sağlamak” dedi.

Uzun yıllardır özlemini duyduğumuz Süper Lig hasretini Adana Demirspor’un dindirdiğini, Adanaspor’un da Adana’yı 1. Ligde temsil ettiğini hatırlatan Başkan Soner Çetin, takımların başarısının hakemleri de yukarıya taşıyacağını anlattı.

Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin futbol kulübü ile amatör futbola destek verdiğini bunun yanında Adana’yı ilk kez 1. Ligde temsil eden kadın voleybol takımının kurulduğunu söyledi. Kadın voleybol takımının Sultanlar Ligi hedefi ile mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Soner Çetin, bu takıma tribünde destek verilmesini istedi.

Başkan Soner Çetin, “Aranızdan önemli hakemler çıkacağına inanıyor, başarılı bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şube Başkanı Tülay Tapcı da konuşmasında 2021-2022 futbol sezonuna İlyas Ayan isminin verilmesinin kendilerini onurlandığını söyledi.

Konuşmaların ardından hakem camiasına emeği geçenlere plaketleri verildi. Törene TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, İl Hakem Kurulu Başkanı Burak Cem Tahiroğlu, Sarıçam Spor Müdürü Kadir Gül, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mahmut Uzunoğlu ve ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun da katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi