DOLAR 32,3755 0.15%
EURO 35,0213 -0.17%
ALTIN 2.323,200,17
BITCOIN 2270686-0,31%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gölcük’ün En Eski Okul Binası Yeniden Yapılıyor

Gölcük’ün En Eski Okul Binası Yeniden Yapılıyor

ABONE OL
Kasım 19, 2021 12:10
Gölcük’ün En Eski Okul Binası Yeniden Yapılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölcük’te ihtiyacı karşılamayan Fidanlık İlköğretim Okulu’nun eski binasının yıkım işlemi tamamlanırken, modern yeni bina için ihale de yapıldı. 

 

Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde bulunan Fidanlık İlkokulu binası için, artan öğrenci sayısı talebini karşılayamaması ve binanın eski olması sebebiyle yıkım kararı alınmıştı. Kararın ardından binanın yıkımı ve hafriyat kaldırma işlemleri tamamlandı. Yeni bina için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihalesi de yapıldı. İnşaat çalışmalarına da yakın zamanda başlanacak ve 16 derslikli modern bir okul binası bölgeye kazandırılmış olacak.

 

SERVİS İHTİYACINI GÖLCÜK BELEDİYESİ KARŞILIYOR

Talebi yerine getirilen bölge halkı yeni okul yapılmasından kaynaklı oldukça memnun olurken, bu süreçte Çiftlik İlkokulu’na giden öğrencilerin servis ihtiyacı da gelen talep üzerine Gölcük Belediyesi tarafından karşılanıyor. 

 

ÖĞRENCİLERE MODERN BİR ORTAMDA EĞİTİM İMKANI SUNULACAK

Çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer bölge halkımızın talebinin yerine getirilmesinden kaynaklı memnun olduklarını ifade etti. Başkan Sezer açıklamasının devamında ise: “Bölgede yaşayan hemşehrilerimizin yoğun talebi sonrasında, Gölcük'ün en eski okulu olan ve öğrenci sayısını da karşılayamaz hale gelen İhsaniye Fidanlık İlkokulu'nun eski binası yıkılarak, hafriyatı kaldırma işlemi tamamlandı. Öğrencilerimizin, sıcak ve modern bir ortamda eğitimlerini sürdürmelerini sağlayacak 16 derslikli yeni okul binanın yapımı için ihale süreci de tamamlandı. Bu süreçte; Çiftlik İlkokulu’nda giden öğrencilerimize ulaşım desteği de veriyoruz. Yapımına kısa sürede başlanacak olan Yeni İhsaniye Fidanlık İlkokulu'nun bölge halkımıza, öğrencilerimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi