DOLAR 32,3796 0.16%
EURO 35,0502 -0.15%
ALTIN 2.324,760,24
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat

ABONE OL
Ocak 17, 2022 19:07
Evden Eve Nakliyat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evden Eve Nakliyat ekibimiz, çalışma prensibi gereği olarak sözleşmeli ve de gerektiğinde sigortalı olarak nakliyat hizmeti vermektedir. Profesyonellik anlamında önemli bir yeri olan çalışmalarımızın müşterilerimizin güven duygularını da perçinlediğini söylemek isteriz. Buna bağlı olarak ta bu günlere gelmemizde ve bundan sonraki aşamada hedeflerimizi daha üst seviyelere taşımamızda bunun önemi de büyüktür. Bunun yanında sadece taşıma değil, depo alanlarımızla da müşterilerimizin eşyalarını depolama konusunda hizmetimiz devam etmektedir.

Tüm bu anlattıklarımız, Evden Eve Nakliyat konusunda sizlere ve eşyalarınıza verdiğimiz önemi açıkça ortaya koymaktadır.

Asansörlü Nakliyat

Eşya taşıma firmamız, sizlere daha hızlı ve de pratik bir hizmet sunmak için hiç bir teknolojik cihazı bulundurmaktan kaçınmaz. Asansör hizmetimiz de bunlardan bir tanesidir. Asansör hizmetimiz , gerçekten işin hızını ve de pratikliğini üst düzeylere çıkarmaktadır. Oldukça yüksek katlarda bulunan eşyalarınız dahi asansör sisteminizle kolay bir şekilde taşınabilmektedir.

Keşif İşlemleri

Keşif işlemleri, nakliyat sektörünün vaz geçilmezidir. Bu işlemler sayesinde nakliyenin işleyiş seyri belirlenir. Firmamız, nakliye işlemelerine başlamadan önce her müşterinin ateşine giderek kesif işleri başlatır. Bunun diğer adı da ekspertizdir ve firmamızın siz değerli müşterilerine sunduğu ücretsiz bir hizmettir.

Ekspertiz sonrasında ise sırayla paketleme ve eşyaların araca yerleştirilerek taşınmasına geçilir. Burada da yine planlı ve programlı bir çalışma yürütür ve nakliye işleminizi başarılı bir şekilde sonlandırmayı amaçlarız. Yeter ki siz bizlere güvenin ve sizleri yarıyılda koymayacağımızı bilin. Firmamız, tüm çalışanları ile birlikte elinden gelenin fazlasını sizlere yapacaktır.

Paketleme

Paketleme işlemleri, firmamızda kendi bünyesince hazırlanan ve sürekli olarak kullanılıp test edilmiş malzemeler ile yapılır. Paketlemedeki dikkat edilmesi gereken de eşyaların paketlenir paketlenmez üzerine etiketinin yapıştırılmasıdır. Bunun nedeni ise hassas eşyalar ile kaba eşyaların birbirinden ayırt edilmesi içindir. Kırılabilecek eşyalar daha dikkatli taşınması amacıyla üzerine bir de uyarı etiketi yapıştırılır.

En sonunda ise belli başlı eşyaların listesi yapılır ve sizinle aramızda bir sözleşme imzalarız. Bunu en başta yaparız ki, hem sizin, hem de bizim açımızdan sonradan çıkabilecek sorunların da böylelikle önüne geçmiş oluruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi