DOLAR 32,6022 0.38%
EURO 34,7995 0.15%
ALTIN 2.494,710,43
BITCOIN 20574754,00%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erkeklerde Cinsel Sorunlar Ve Çözümleri Nedir?

Erkeklerde Cinsel Sorunlar Ve Çözümleri Nedir?

ABONE OL
Ocak 30, 2023 20:00
Erkeklerde Cinsel Sorunlar Ve Çözümleri Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üroloji, erkeklerde cinsel sorunlar ve çözümleri hakkında bilgi ve tedavi yöntemi sunan bir bölüm oluyor. Erkekler cinsel ilişki esnasında bir problem yaşadığında ilk olarak üroloji bölümüne başvuruyor. Cinsel ilişki sırasında, öncesinde ve sonrasında yaşanan problemleri bazı insanlar ciddiye almasa da bu konunun önemli olduğu her zaman için insanlara bildiriliyor. Cinsel hayatta yaşanan olumsuzluklar günlük hayatı da olumsuz etkileyebiliyor. Penis şeklinde eğrilik, erken boşalma, ağrılı cinsel ilişki ve sertleşememe problemlerinde erkekler mutlaka bir üroloji bölümüne gitmesi gerekiyor.

Üroloji bölümünde kişinin şikayeti doğrultusunda bazı muayeneler, teknikler ve testler uygulanıyor. Elde edilen sonuçlar doğrultusunda da kişiye teşhis konuyor. Peniste yeteri kadar sertlik oluşmaması veya bu sertliğin uzun süre korunamaması erektil disfonksiyon olarak tanımlanıyor. Erkeklerde bu gibi cinsel sorunlar oluşabiliyor. Bunun üstesinden de üroloji bölümü kolaylıkla gelebiliyor.

Erkeklerde Meydana Gelen Cinsel Problemlere Mutluluk Çubuğu İle Kalıcı Çözüm

Erkelerde meydana gelebilecek veya gelen cinsel sorunlar için vakum cihazları, haplar, mutluluk çubuğu ve enjeksiyon gibi yöntemler kullanılabiliyor. Bazı durumlarda hapla tedavi mümkün olabiliyor. Fakat bazı erkelerde sertleşme problemi oluştuğunda genelde mutluluk çubuğu öneriliyor. Çünkü hap ve enjeksiyon tedavileri bu konuda kalıcı çözümler sağlamıyor. Bunun içinde insanlar kalıcı ve etkin bir çözüm için penil protez ameliyatına başvuruyor. Sertleşme sorunlarında da genel de penil protez ameliyatı öneriliyor. Sertleşme sorunlarında genel olarak ameliyatlarda protezler kullanılıyor.

Sertleşme Sorunlarına Kalıcı Çözüm Olarak Mutluluk Çubuğu

Sertleşme probleminin ilerleyen yaşlarda görülme oranının çok daha fazla olduğu görülüyor. Hipertansiyon, diyabet, kalp hastalıkları bulunan kişilerde sertleşme problemi sıklığı ise daha fazla olduğu biliniyor. Aynı zamanda alkol ve sigara kullanımı da erkeklerde sertleşme sorununda risk faktörünü oluşturuyor. Serleşme problemlerinde ilk olarak hap kullandığı görülüyor. Fakat bu çözüm yolunun kalıcı olmadığı anlaşıldığında en son olarak penil protez ameliyatına başvuruluyor.

Ameliyat yöntemi ile yapılan tedaviler kişi kalıcı çözüme ulaştırılabiliyor. Erkelerde görülen cinsel sorunların bazıları hapla kolayca tedavi edilirken, sertleşme sorunu ile karşı karşıya olanlar daha kalıcı çözüm yolu arayabiliyor. Sertleşme problemine kalıcı çözüm sağlatan penil protezler bükülme özelliğine sahip oluyor. Serleşme problemi için iki kalıcı çözüm yolu bulunuyor. Bunların birincisi tek parçalı protez iken diğeri ise üç parçalı protezler oluyor. Bu her iki protez de kişiye kalıcı çözüm sağlatıyor. Cinsel açıdan bozukluğu bulunan erkekler penil protez yöntemi Sosyal Güvenlik Kurumu tarafında ödemeleri değerlendiriliyor.  Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi